Kako među najlepšim modelima sveta izabrati kraljicu? Anketirani Amerikanci koji su birali najseksi manekenku na svetu vodili su se sledećim kriterijumima – nogama, grudima, kosom i uspehom na poslovnom planu.U teškoj konkurenciji jedna je lepotica ipak pretekla koleginice i našla se na tronu liste najseksi modela sveta – Heidi Klum!
Osim atraktivnog izgleda, epitet najseksi modela 34-godišnjoj Heidi Klum donio je i reality show "Runway Project" u kojem se traže mladi i javnosti nepoznati modni dizajneri, i partnerstvo s brandom donjeg ve
ša Victoria‘s Secret. Osim toga, Heidi ima vlastitu liniju cipela i nakita, a sa suprugom Sealom privlači poglede gde god da se pojavi.

 

Na drugom mestu je najbolje plaćena manekenka današnjice, Gisele Bundchen, a sledi je Adriana Lima. Iako više ne hoda pistom, već vodi vlastiti talk show, Tyra Banks našla se na četvrtom mestu, a peta je Čehinja Karolina Kourkova.

Među 20 najseksi modela na svetu izdvajamo Nataliju Vodianovu na desetom, Naomi Campbell na dvanaestom mestu. Uprkos aferama, na listi se našla i Kate Moss, kojoj je pripalo 18. mesto, a zadnja na listi  lepote je Josie Maran, američka manekenka i "glumica".

4 KOMENTARI

  1. heidi klum ne samo da je prelepa predivna vec i majka i jedna osoba sa velikim srcem i pored velike popularnosti veoma veoma “normalna” osoba…veliko postovanje

Comments are closed.