Direktorka Forever Friends fondacije Iva Babović uručila je predstavnicima Opšte bolnice Požarevac 80 paketa za novorođene bebe. Reč je o prvoj u nizu aktivnosti koje će fondacija sprovesti kroz program Prijatelji budućnosti porodice.

Podrška najmlađima, kao i njihovim roditeljima predstavlja najvažniju investiciju u zajedničku budućnost. Upravo zato Forever Friends fondacija pruža doprinos u vidu paketića skrojenih s ljubavlju za prve dane roditeljstva.

“Presrećni smo što imamo priliku da naša najmanja, ali najvrednija blaga darujemo iskrenim znakom pažnje. Verujemo da ulaganjem u decu oblikujemo našu budućnost i stvaramo bolji svet”, izjavila je Iva Babović.

Forever Friends, humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, od svog osnivanja u martu 2020. godine donirala je 120.000 evra kao pomoć u suzbijanju epidemije virusa COVID-19 u Srbiji i Crnoj Gori. Kao deo podrške da živimo odgovorno i solidarno, pazeći na sebe i druge, kreirane su pamučne maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske u radnjama Fashion&Friends doniraće se u dobrotvorne svrhe.

Više informacija o fondaciji i dosadašnjim projektima dostupno je na zvaničnoj internet stranici www.foreverfriends.rs.