Pokazali smo vam kako da prepoznate govor tela kod muškaraca, a sada vam dajemo i osnove flertovanja. Evo ih saveti za koje psiholozi kažu da bi trebalo da znate pre nego što se upustite u avanturu zavođenja.

Poradite na govoru tela jer muškarci prvo primete vaš stav. Ispravite se i povucite ramena unazad kako biste pokazali vaš ženstveni izgled. Ovakvo držanje i privlači muškarce. Govorite tiho i polako jer je to privlačno muškarcima. Nemojte dopustiti da zbog nervoze pričate čudno i nerazumljivo.

Budite puni samopouzdanja i uvek nasmejani. Ako vas razgovor sa potencijalnim kandidatom čini nervoznim pustite njega da priča. Postavljajte mu pitanja o njemu. Vi ćete se opustiti a on će biti srećan što vas zanima da čujete kako je popravio auto. Naravno, sa pažnjom slušajte šta vam kaže. Umesto da se pravite dama, slobodno se opustite i jedite pred njim. Podsvesno će to povezati sa dobrim zdravljem i vašom plodnošću.

Gledajte ga u oči. Istraživanja su dokazala da su 2 sekunde kontakta očima dovoljne da pokažu muškarcu da ste zainteresovani za njega.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime