Svake godine isti problem. Neko od ukućana ne može da izdrži do praznika i njuškajući po kući nađe poklone. E, ovoga puta to neće moći. Dobro razmislite i poklone sakrijte tamo gde do sada niste. A evo i predloga gde da ih sakrijete.

Popakujte ih u kofer gde obično držite letnje stvari a ukućani to znaju i neće kopati po njemu. Još ako preko kofera natrpate neke časopise, krpe za brisanje prašine kamuflaža će biti sjajna.

Ako imate ostavu a u njoj kutiju sa nakitom za jelku stavite poklone u tu kutiju. Pokloni na jelku a prazna kutija taman za praznične paketiće.

Možete poklone da poređate i ispod kreveta, u fioke gde držite posteljinu, peškire, račune ili tako neke stvarčice. Još ako ih prekrijete ćebetom ili jastukom eto prikladnog mesta za sakrivanje poklona.

U ostavi imate cipelarnik za sezonske cipele. E, pa lepo, povadite cipele i tu stavite poklone a cipele u neku kutiju u kojoj obično držite rezervne sijalice, sveće.

Ako baš imate uporne tragače smestite poklone u kuhinju, među šerpe i posuđe. To sigurno neće biti mesto koje će kontrolisati. Tako ih smestite da se ne vide kada otvarate vrata od kuhinjskih elemenata.

Oni koji imaju podrum ne moraju da brinu. Popakujte ih u tamo neku opremu za plivanje ili ribolov, u letnje gume za automobile, u stvari koje ste spremili da odnesete u sigurnu kuću.

Nešto od ovoga će vam se sigurno dopasti. Odlučite se za najbolju ideju i nadajte se da će ove godine pokloni stići ispod jelke u pravo vreme.