Jesen, period promena, sa sobom donosi ne samo raznolikost pejzaža već i niz obaveza koje ne jenjavaju. Poslovne zadatke prate i svakodnevne brige oko doma i garderobera, zahtevajući konstantno održavanje. Sa dolaskom hladnijih dana, ove obaveze postaju sve kompleksnije. Zbog toga, vreme je da se, ako do sada već niste, upoznate sa novim partnerima u očuvanju doma – Samsung kućnim aparatima, praktičnim saveznicima za svežinu, red i sjaj bez nepotrebnih komplikacija.

Dom koji odiše higijenom

Za efikasno usisavanje, tu je moćni usisivač Bespoke Jet™ Complete Extra. Ovaj uređaj omogućava čišćenje raznovrsnih podnih površina sa maksimalnom usisnom snagom od 210W, pružajući efikasnost i higijenu bez ostavljanja prašine u vazduhu ili na podu. Inovativna multifunkcionalna stanica za čišćenje automatski prazni spremište prašine, zadržavajući 99,999% čestica prašine. Dodatno, ovaj model je opremljen naprednijim motorom sa digitalnim inverterom koji je brži, manji i efikasniji od konvencionalnih motora, uz produženo trajanje baterije.

Garderober pun svežine

Promenom godišnjeg doba menjamo i odeću koja zahteva pranje, bilo da se radi o letnjoj odeći koju privremeno odlažemo ili o jesenjoj odeći koju ćemo nositi u narednim mesecima. Samsung WW80TA026AE1LE mašina za pranje veša omogućava efikasno pranje čak i na nižim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji uz koju možete da uštedite i do 70% energije. Deterdžent se pretvara u mehuriće, brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću. Takođe, pranje sa mehurićima uklanja 24% više prljavštine i osigurava 45,5 % bolju njegu tkanine. Program Hygiene Steam (higijenska para) unapređuje kvalitet pranja bez potrebe za prethodnim tretiranjem. Para se oslobađa sa dna bubnja, temeljno prožimajući svaki komad odeće i uklanjajući tvrdokorne nečistoće, kao i 99,9% bakterija i alergena.

Gastronomski užitak za celu porodicu

Samsung Električna rerna sa fleksibilnim vratima (NV7000N) pruža moderni dizajn s LED ekranom, transformišući kuvanje u pravo zadovoljstvo. Zahvaljujući Dual Cook Flex sistemu, korisnici mogu istovremeno pripremati različita jela bez brige o mešanju mirisa ili ukusa, čime štede vreme, dok veliki kapacitet rerne od 75 litara omogućava slobodu kulinarskih eksperimenata. Ova rerna koristi AI tehnologiju, povezujući se putem aplikacije SmartThings i Wi-Fi mreže, čineći proces kuvanja izuzetno jednostavnim i zabavnim. Funkcija pirolitičkog čišćenja brine se za održavanje čistoće rerne, dok energetska efikasnost A+ doprinosi ekonomičnosti.

Mnogo toga se može dogoditi tokom pet godina, zbog čega Samsung svojim korisnicima pruža posebne pogodnosti – kupovinom određenih frižidera, veš mašina, ugradnih kuhinjskih aparata, mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje ostvarujete pravo na 5 godina garancije. Više informacija o ovoj promociji možete pronaći na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/produzena-garancija-kucnih-aparata-2023/.