Uspeh na poslu manje znači devojkama do 35 godina nego muškarcima iste starosti, kažu naučnici sa Univerziteta Bristol. Devojkama je emotivno zadovoljstvo visoko na listi prioriteta, dok se muškarcima uopšte ne nalazi na spisku tako visoko. Ženama karijera nije toliko važna, a one koje su sretne situacijom kod kuće zadovoljnije su u životu, pokazalo je istraživanje. Ipak i na žene i muškarce sreća u vezi veoma pozitivno utiče na ukupno psihofizičko zdravlje. Dokazano je da je ženino ukupno zadovoljstvo veće ako je srećna kod kuće.

2 KOMENTARI

  1. Apsolutno netacno…Mogu da budem srecna situacijom u kuci, ali mi to nikako nece nadomestiti nezadovoljstvo karijerom.Dakle, prvo karijera pa tek onda emotivno zadovoljstvo.Naravno, uzitak je kada postignete oba, ali ipak je, po meni, karijera preca od emocija.Zelim da budem neko i nesto u zivotu, da zaradjujem dovoljno da mogu da udovoljim svim svojim prohtevima….^^

  2. ma ti si bre bolesna, nikada ti nece smoci da udovoljavas svojim prohtevima jer covek kao tin ne moze nikada da se zadovolji jer je bolestan, a sto se tice emocija nemas ih zato tako i pricas idi leci se neuspesno bolje to radi nego sto se ovde proseravas mucenice glupa!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime