I muškarci i žene su skloni sitnim lažima prilikom upoznavanja i na početku veze sa novim partnerom. Devojke ipak prednjače u zaobilaženju istine, piše magazin Askmen. Evo ih četiri najčešće:
 
Broj partnera – "Bila sam samo sa …muškaraca" – većina devojaka će sakriti stvarni broj seksualnih partnera od vas. Ukoliko je imala mnogo partnera, biće u strahu da muškarac ne pomisli da je laka, ali i devojke koje su u životu imale jednog ili dva partnera takođe su sklone laganju. One se boje da će muškarac pomisliti da nemaju iskustva, pa će ih zameniti nekom opasnijom ribom.

Zajednička interesovanja – "Jao da to je i moj omiljeni klub" – kad dođe do zajedničkih interesovanja devojke su spremne da lažu i pretvaraju se da vole omiljeni sportski tim ili recimo rafting samo da bi što više vremena provodile sa novim dečkom.

Prijatelji i porodica
– "Tvoji prijatelji su taaako super" – nema devojke (a ruku na srce ni muškarca) kojoj se dopadaju baš svi tvoji prijatelji. Ukoliko primetite da se devojka ulizuje čak i vašim najdosadnijim prijateljima, možete biti sigurni da se radi samo o dobroj glumi, ali i potvrdi da joj je baš stalo.

Prvi put –  "Inače ne bih nikada ovo uradila" – ako vam devojka ovo kaže dok igrate golf, možete joj verovati, ali ako se radi o nekoj seksualnoj igrici, to je verovatno njena taktika kojom pokušava da pokaže kako je ona inače "fina devojčica".

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime