Nekoliko godina nakon što se trudna slikala gola za časopis Vanity Fair, glumica Demi Moore ponovno se skinula za naslovnicu iako ovaj put samo u bikini.

Čini se da je Demi Moore odlučila svakim svojim skidanjem potaknuti zanimanje javnosti. Ono u filmu "Striptiz" bilo je popraćeno velikim honorarom, za Vanity Fair bila je trudna, a novo skidanje popratila je intervjuom u kojem objašnjava kako se oseća mladom i ne srami se pokazati što ima, iako joj je 45 godina. Ipak, navodno je kroz plastične operacije u telo uložila 250 stotina eura.

Bez bora, celulita i svega onoga što inače prati njene vršnjakinje, Demi je pozirala za tri različite naslovnice: u bikiniju, belom odelu s velikim dekolteom i beloj haljini. Demi je izjavila kako skidanje u bikini nije bilo njena ideja, ali da ju je fotograf Mario Testino ipak uspeo nagovoriti.

Glumica je navodno pre četiri godine započela s procesom plastičnih operacija te je potpuno renovirala svoje telo, ali ipak uprkos postignutom mladolikom izgledu žalila se kako mediji preferiraju mlađe glumice, te kako u Hollywoodu postoji dobna diskriminacija prema starijim ženama.

Majka troje djece, koja živi s drugim suprugom, 14 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom, nedavno je izjavila kako želi još jedno dete.

2 KOMENTARI

  1. U tekstu: “Demi Moore pokazala 200 stotine eura vredno telo”, a kasnije opet “navodno je kroz plastične operacije u telo uložila 250 stotina eura”… Hoce li mi neko objasniti koliko je to zapravo para!!!

  2. U tekstu: “Demi Moore pokazala 200 stotine eura vredno telo”, a kasnije opet “navodno je kroz plastične operacije u telo uložila 250 stotina eura”… Hoce li mi neko objasniti koliko je to zapravo para!!!

Comments are closed.