Demi Moore opet na naslovnoj strani

Demi Moore pokazala 200 stotine eura vredno telo

Nekoliko godina nakon što se trudna slikala gola za časopis Vanity Fair, glumica Demi Moore ponovno se skinula za naslovnicu iako ovaj put samo u bikini.

Čini se da je Demi Moore odlučila svakim svojim skidanjem potaknuti zanimanje javnosti. Ono u filmu "Striptiz" bilo je popraćeno velikim honorarom, za Vanity Fair bila je trudna, a novo skidanje popratila je intervjuom u kojem objašnjava kako se oseća mladom i ne srami se pokazati što ima, iako joj je 45 godina. Ipak, navodno je kroz plastične operacije u telo uložila 250 stotina eura.

Bez bora, celulita i svega onoga što inače prati njene vršnjakinje, Demi je pozirala za tri različite naslovnice: u bikiniju, belom odelu s velikim dekolteom i beloj haljini. Demi je izjavila kako skidanje u bikini nije bilo njena ideja, ali da ju je fotograf Mario Testino ipak uspeo nagovoriti.

Glumica je navodno pre četiri godine započela s procesom plastičnih operacija te je potpuno renovirala svoje telo, ali ipak uprkos postignutom mladolikom izgledu žalila se kako mediji preferiraju mlađe glumice, te kako u Hollywoodu postoji dobna diskriminacija prema starijim ženama.

Majka troje djece, koja živi s drugim suprugom, 14 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom, nedavno je izjavila kako želi još jedno dete.

2 thoughts on “Demi Moore opet na naslovnoj strani”

  1. U tekstu: „Demi Moore pokazala 200 stotine eura vredno telo“, a kasnije opet „navodno je kroz plastične operacije u telo uložila 250 stotina eura“… Hoce li mi neko objasniti koliko je to zapravo para!!!

  2. U tekstu: „Demi Moore pokazala 200 stotine eura vredno telo“, a kasnije opet „navodno je kroz plastične operacije u telo uložila 250 stotina eura“… Hoce li mi neko objasniti koliko je to zapravo para!!!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *