Zaštitite kožu u kojoj se nalazite", poručuje gola Victoria Beckham u novoj reklamnoj kampanji, ovog puta kako bi ukazala na opasnosti do kojih može doći zbog pretjeranog izlaganja suncu. Majice, čija će sredstva od prodaje ići britanskoj Udruzi melanoma, dizajnirao je slavni Marc Jacobs, stari Victorijin prijatelj.

"Konačno sam shvatila koliko je važno štititi kožu od izlaganja suncu. Činim sve kako bih zaštitila sebe i svoje dječake", kaže Posh o novoj kampanji i činjenici da brojni Britanci, ali i građani širom svijeta, ne shvataju koliko ozbiljne mogu biti posljedice.

Nogometna zvijezda i bivši engleski reprezentativac David Beckham pokazao je kako mu je njegova žena uvijek blizu srca, obukavši pjevačicinu novu majicu kreiranu u humanitarne svrhe.
Beckham je uočen u kreaciji Marca Jacobsa za vrijeme putovanja u Brazil gdje je otvorio svoju nogometnu akademiju. Victorija je pozirala gola za kampanju koja skreće pozornost na opasnosti raka kože.
Iako je sigurno da će kampanja dobiti na publicitetu unajmljivanjem Victorije kao modela, trajno nakvarcana Posh Spice je pomalo čudan izbor za lice kampanje koja podiže svjesnost o raku kože, zaključuje Daily Mail.

2 KOMENTARI

Comments are closed.