Upoznavanje i zabavljanje sa ljudima koje ste upoznali putem interneta postalo je uobičajena stvar. Međutim, u svetu društvenih mreža lako je postati izbirljiv i najmanja sitnica može nas odvratiti od daljeg druženja sa nekim. Proverite da li ste previše kruti i koji su to principi preko kojih se, ipak, može preći. Možda je osoba koju ste u startu otpisali, u stvari super…
 
Da li su razlozi zbog kojih odbijate nekog zaista ozbiljni ili se toliko fokusirate na sitnice da sami sebi uskraćujete mogućnost ostvarivanja dublje veze?

Evo pet stvari zbog kojih ne bi trebalo da otpisujete ljude, jer stvarno nisu tako strašne.

Još uvek živi sa roditeljima

Naravno, niko ne želi odmah da ulazi u familiju, ali život sa roditeljima nije ozbiljan razlog da nekog odbijete. Proverite prvo zašto vaš "izabranik" još uvek živi sa mamom i tatom, to ne mora nužno biti loše. Možda je upravo diplomirao i štedi novac kako bi iznajmio svoj stan. Dokle god ima plan i neki viši cilj kome teži, to što živi sa roditeljima nije tako strašno.

Ima čudne navike

Iritira vas način na koji zeva ili žvaće hranu? Postoji niz sitnica koje možemo iskoristiti kao izgovor zašto ne želimo da budemo sa nekim. Ako ste ikada rekli da vam se neko ne sviđe jer se, na primer, preglasno smeje, bilo bi dobro da krenete od sebe i zapitate se šta je to što vi očekujete od veze.

Finansijski ne stoji najbolje

Ukoliko vaš potencijalni partner ima volju i želju da uspe, ali se to finansijski još ne oslikava, treba da mu budete potpora, a ne da ga otpisujete jer nema štednju u banci. Naravno, finansijska sigurnost je bitna, ali možete i zajedno raditi na tome.

Različita politička uverenja

To što imate različita politička uverenja ne znači da veza ne može da uspe. Gledajte na to sa pozitivne strane. Takva veza može biti i izazov i prilika da naučite nešto novo. Diskusije koje možete voditi mogu vam pomoći da dodatno razvijete svoje stavove i uverenja. Uostalom, nije retkost da političari iz različitih stranaka stupaju u brak.

Diskutabilna tetovaža

Ona ima tetovažu na donjem delu leđa… On ima tetovažu srca sa maminim imenom u sredini… Naravno, to nikako ne može biti privlačno, ali za razliku od tetovaža, ljudi mogu da se promene. Osoba koja je tetovažu uradila kada je imala 17 godina, verovatno je mnogo zrelija sada sa 28. Možda dečko sa diskutabilnom tetovažom ima milon drugih kvaliteta, koje nećete otkriti, ako ga zbog nje otkačite. Zato mu pružite još jednu priliku i saznajte, piše B92!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime