Dok ste vi blejali po kafićima ove nedelje mi smo se znojili, učili Kineski u Bloku 70, cenkali se za svaki dinar kao da nam je poslednje samo da bismo vam pronašli nešto super zabavno, korisno i pre svega jeftino. Ovog puta smo za 300 dinara kupili igračku koju ćemo čak i koristiti.

 

Destinacija: Kineski Tržni Centar, Blok 70.
Misija: Pronađi i kupi
Budžet: 300 dinara
Status: Obavljeno

 

Sve iskusne devojke znaju da put do muškog srca vodi preko stomaka, a neke će vam objasniti i da nema ništa bolje od tipa koji dobro kuva. Dobro, možda tip sa dobrim kolima, ali nema veze. Kupili smo ovaj avan sa tučkom za neverovatnih 300 dinara. Napravljen je od bambusa i tako će se lepo uklopiti u vašu priču o tome kako ste naučili da kuvate dok ste pomagali bolesnoj deci po kineskim selima. U dolini Sečuana ste u pauzama humanitarnog rada tražili mirišljavo bilje kako bi spremili recepte koje ste saznali od drevnih staraca. Ko ne bi pao na ovu priču zar ne? I ne zaboravite da su začini moćni afrodizijaci, pa vam se možda posreći da posle večere zajedno dohvatite vaš tučak dok razmenjujete recepte.

 

Ne propustite predhodne Budget Gadget avanture – durbin, neuništivu baterijsku, ultimativni muški alat koga se ne bi postideo ni Rambo i svetleće štapiće koje prave za istraživanje svemira.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime