Nije lako odabrati mesto za bračno putovanje. Maštate, savetujete se, mislite da znate šta hoćete, a onda se ispostavi da pojma nemate. E, pa, mi ćemo vam pomoći jer ima destinacija koje su prava mesta za bračna putovanja. Naravno, ako se to megalomansko venčanje isplati onako kako ste planirali i zaradite tonu keša.

Arhipelag Quirimbas, Mozambik

Arhipelag je sastavljen od 32 koralna atola koja možete obići starinskim jedrenjakom arapskog tipa. Na ovim ostrvčićima palme i kornjače su jedini stanovnici. Zamislite, vas dvoje sami na plaži, voda je prozirna a pesak mekan. Tu možete da uživate i jedući svežu ribu, školjkice i da sve to zalijete sjajnim vinom.

Tinharé, Brazil

Manje od sto kilomtara od grada Salvadora nalazi se savršeno mesto za vaše bračno putovanje. To je ostrvce Tinharé prepuno palmi, divnog sunca, voća a bez automobila i gužvica. Na plaži možete čak i da zanoćite, dok mesec sija prolaze najlepši trenuci vašeg života koje ćete uvek pamtiti, piše u poznatom turističkom vodiču Lonely Planet.

Honeymoon Island, Cookova ostrva

Ovo je laguna na jugu Tihog okeana. Možete se zaustaviti na ostrvu Aitutaki i malo zaroniti u čarobni svet ispod vode. Tu je peščana plaža upravo i nazvana Honeymoon Island. Naravno, posle kupanja čekaće vas sjajan ručak ili večera. Ima li kraja uživanju. Mama, nećemo kući.

Ostrvo Ikaria, Grčka

Santorini je najpopularnije grčko ostrvo za bračna putovanja. Ali ako želite mesto bez gužve onda je za vas kao rođena Ikarija. Tu se ne zna šta je lepše i zdravije. Kad odete zaboravite na ceo svet širom naše planete a i dalje.

Algonquin, Kanada

Ako volite romantični medeni mesec u brvnari gde pucketa vatrica iz kamina a miris borova se širi oko vas, onda je Algonquin savršeno ostrvo za vas. Nalazi se usred jezera Kawawaymog u Ontariju i dostupan je jedino kanuom. Treba li još nešto reći.

Wilson, Australija

Na ovom ostrvu, zapravo koralnom grebenu ponudiće vam smeštaj u šest šatora opremljenih bračnim krevetima. Dovoljno! Nalazi se usred nacionalnog parka, a poznat je i po kornjačama koje će vam praviti društvo na toplom pesku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime