Svaki muškarac koji sebe smatra vrhunskim ljubavnikom mašta o divljem seksu koji nikada nije doživeo, a koji će mu devojka prirediti. Evo ih četiri pravila kojih moraju da se pridržavaju, pa će možda i imati sreće da ga i dobiju. Osnova dobrog seksa je osećaj sigurnosti i bliskosti, zbog čega ovo nikada ne smete da uradite.
 
Bez preteranog nagovaranja
Postoje muškarci koji žele da isprobaju neke novosti u krevetu. Ženama za isprobavanje seksualnih novosti treba vremena. One su još od detinjstva učili da budu oprezne oko seksa. Dajte joj vremena i ne smarajte je.

Upoređivanje
Nikada, baš nikada ne upoređujte. To ruši njeno samopouzdanje, a žena sa manjkom samopouzdanja nema šta da traži u krevetu. Poštujte svoju partnerku i dajte joj do znanja da je jedinstvena i posebna baš takva kakva je.

Nesigurna atmosfera
Žene nisu kao muškarci, a za seks je potrebno da im se uklope stvari. Najvažnije je da osete sigurnu atmosferu. Svaka ometanja narušiće njenu želju za seksom. Kada planirate seks sprečite ometanja.

 

Kritika nije dobra ideja
Muškarci vole devojke koje su aktivne u krevetu. Ali, kritikom ćete napraviti samo kontra efekat. Umesto toga, recite svojoj partnerki da vam je stalo do nje, ali da bi i za nju bilo bolje kada bi poradila na nekim stvarima. Budite joj podrška i rezultat neće izostati. Žene najbolje reaguju na pohvale i dobronamerne komentare. Pravi muškarci to znaju.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime