Pun mesec, tvrde astrolozi, donosi vrtlog emocija i uspomena, kao i kraj nekih odnosa… a u aprilu sledi pomračenje. Tačnije, dva…

Sprema se bura na zvezdanom nebu, tvrdi Suzan Miler, jedna od najpoznatijih američkih astrološkinja. „April će biti ključan mesec u 2014. godini i mnoge očekuju velike promene", objašnjava ona a prenosi Sensa.

Razlog je, kako kaže, u dvema važnim eklipsama – 15. aprila dolazi do pomračenja punog meseca u Vagi, a drugo, pomračenje mladog meseca u Biku dolazi 29. aprila. Prva eklipsa donosi kraj ili kulminaciju nekog odnosa ili veze a druga će uspostaviti neki dugoročan trend.

Pomračenja imaju misiju da obelodanjuju istine, piše Milerova i zato one brišu one elemente koji više nisu ni relevantni za vaš život. Vi možda mislite da su relevantni ili važni, objašnjava, ali ako vam budu oduzeti 15. ili 29. aprila, znajte da to više nisu.

Suzan kaže da bi „pojas pre uzletanja" naročito čvrsto trebalo da privežu oni koji slave rođendan 15. ili 29. aprila ili tih dana. Oni će se, kako objašnjava, naći u naročitom vrtlogu. Uz pomračenja, ovaj period će obeležiti i Uran, planeta neočekivanih promena pa možete biti sigurni da će potresi stići s neke nepoznate strane.

Mali broj ljudi, oko pet odsto populacije, kaže Suzan, iskusiće vrtlog i mesec dana ranije – oko 14. ili oko 28. marta pa možete i da se prisetite – da li vam se u tim danima dešavalo nešto neočekivano…

Oko 20 odsto ljudi osetiće dejstvo mesec dana kasnije – dakle oko 14. ili 28. maja, ali najveći broj – više od 70 odsto osetiće pomračneja tada kad se budu dogodila, uz toleranciju od 1 do 4 dana.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime