Andželina Džoli i Bred Pit uskoro će se venčati. Nakon tri godine Bredovog ubeđivanja, Andželina je konačno pristala da se uda, a venčanje bi, kako navode američki mediji, trebalo da se održi na plaži u Santa Barbari.

 Bliski prijatelji ovog budućeg bračnog para su ispričali nekoliko detalja iz Andželininih i Bredovih rasprava o braku. „Ranije, Bred je stalno navaljivao na Andželinu i tražio da se uda za njega, ali ona je to uvek kategorično odbijala. Ali poslednji put kada je Bred zaprosio i kada su saznali da će dobiti blizance, ona je rešila da sluša svoje srce i pristala je da se uda za Breda”, rekli su prijatelji ovog para, koji su takođe otkrili da će venčanje biti u Santa Barbari i da će ceremonija venčanja biti samo za uži krug prijatelja i porodicu.

„Ceremoniju venčanje su planirali na plaži u Santa Barbari. Tamo imaju i kuću. Biće to jedno veoma tiho venčanje, privatno, sa samo nekoliko bliskih prijatelja i porodicama. Tu će biti Bredovi roditelji, Andželinin brat i, naravno, sva njihova deca”, kažu prijatelji para.

Budućim supružnicima ovo neće biti prvi put da stupaju u brak. Naime, Andželina iza sebe ima dva braka, sa glumcima Bilijem Bobom Torntonom i Džonijem Li Milerom, dok je Bred bio u braku sa koleginicom Dženifer Aniston.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime