Leto je idealno vreme za upoznavanje. Johanna Lyman, ljubavna terapeutkinja ima 6 saveta za vas.

1. Flert je neverbalan, važan je stav

Ona kaže da je samouverenost najvažnija za flertovanje. Ako ste uplašeni delovaćete zapravo samo očajno i nikako niste dobar materijal za flert. Probajte da nastupite kao zabavna osoba i razbijte tremu vicevima ili foricama. Dakle, pretvorite komunikaciju u zabavu kako znate i umete. Vodite računa o govoru tela.

2. Smejte se

Širok osmeh najbolja je metoda kojom se možete poslužiti dok flertujete. Možda nemate fensi odeću preko leta na sebi, ali osmeh ne smete da skidate sa lica.

3. Nabavite psa

Ne samo što ćete vreme provoditi napolju, biti preplanuli i srećni već je pas super za povezivanje. To je odličan način da počnete razgovor i opustite se.

4. Gledajte u oči

Gledanje u oči deluje kao magnet na druge ljude. Zato ne zaboravite da to iskoristite.

5. Sve je u pogledu

Ali nije ideja da zurite sve vreme u oči. Tajnu koketiranja morate da uvežbate i pogledom koji obavezno sakrijte na nekoliko sekundi zapiljivši se u pod ili u daljinu, a zatim pogledajte sagovornika ponovno u oči. To će vam dati dozu misterije. Sagovorniku ćete time dati do znanja da vam je zanimljiv i da želite saznati više o njemu.

6. Dodir

Lagano dodirivanje podlaktice ili ramena je veoma važno za flertovanje. To će sagovorniku biti skoro sasvim jasan znak da vam se dopada.