1. Provod do zore pa pravac na ispit


moyan brenn
Dođete u zoru, istuširate se i pravac na ispit ili recimo posao. Roditelji će vas kritikovati govoreći da to nije zdravo i da se ne može tako. Ali ispit ste položili, sve je prošlo najbolje moguće pa je sve samo priča koju ćete pamtiti. A to vredi!

2. Seks za jednu noć


bogdan radenković
Uh, koliko ste se samo nervirali posle toga, pomišljali na boleštine i još koješta. Bilo je uzbudljivo i neponovljivo, sećaćete se toga celog života iako ste lice te osobe već zaboravili. Uradite to bar jednom, čisto da znate kako je.

3. Bahato trošenje


ashley webb
Dobili ste iznenada veliku količinu novca i umesto da prištedite za buduće dane i iprojekte, vi ste ga potrošili na neplanirano putovanje, kupili ste cipele koje davno priželjkujete, častili ste roditelje. Posle toga ćete se nervirati ali ćete tek kasnije shvatiti da ovaj događaj pamtite jer ste se divno proveli na letovanju, cipele su još uvek u upotrebi a roditelji ne prestaju godinama da pričaju kakvo ste im iznenađenje priredili. Dakle, isplatilo se.

4. Klopa u zoru


arangel angov
Ko nije jeo burak u šestu ujutru, kada se vraćao kući s provoda, kao da ništa nije okusio od života. Ipak, kada smo to radili često smo se kajali misleći da time narušavamo zdravlje, stičemo loše navike. Ali kada malo omatorite, shvatićete da su to bili dani. I neće vam biti žao.
 
5. Piće


cristian
Dozvolili ste sebi da se napijete te noći, onda da budete glavni na podijumu, da odete na veselje kod tamo nekog koga ne poznajete, da završite u društvu partnera o kome ste mogli samo da sanjate. Naravno, ovo se događa tek par puta u životu i zato ćete sve to sa osmehom prepričavati unucima. Opustite se

6. Plakanje pred drugima

 

tony blai
Eto i to vam se desilo, rasplakali ste se pred drugima. Posle ste se nervirali zašto ste to sebi dopustili. Ma, zašto ne bi, šta je loše pokazati svoja osećanja, radost, tugu.