1. Kuhinjski sunđer


sparkieblues
Zato što je to verovatno najprljavija stvar u tvojoj kući koja je bukvalno leglo bakterija.

2. Stare patike i cipele


believekevin
Koje nisi nosio godinama ali ti je žao da ih baciš. Znamo da si emotivno vezan za njih, ali veruj nam, nikada ih nećeš nositi.

3. Kozmetika, higijena, šminka


loveloveshine
Znaš onaj parfem koji ti je tetka poklonila pre 12 godina a koji i dalje stoji negde u kupatilu? E pa vreme je da ga baciš, kao i staru šminku, stari losion posle brijanja i slično…

4. Loše vešalice


litlnemo
Ali ništa gore od loših vešalica. Recimo onih metalnih koje dobijaš u hemijskom, ili nekih starih koje su skroz krive. Skokni u prodavnicu i kupi nove, stvarno nisu skupi.

5. Stare novine


coreycam
Verujemo da i ti imaš negde gomilu starih novina i magazina. Znamo da ih voliš ali jednostavno ih nikada nećeš više čitati a samo skupljaju prašinu. I ne, nećeš ih iskoristiti za konceptualnu umetnost, za pakovanje poklona ili umesto tapeta u vikendici..

6. Projekat koji nikada nisi završio


evoljo
Sigurno se negde u ostavi, podrumu ili ormarima kriju neki tvoji stari projekti, koje nikada nisi završio. Reši ih se…

7. Čarape sa rupom


mmatins
Ali stvarno!

8. Stari veš


j.pauley
Kada te molimo baci sve te gaće, bruseve i majice izbledele boje i pune rupa. Ne samo što ih ne nosiš nego će te učini depresivnim čak i ako pomislite da ih obučete.

9. Stare začine


mrrobertwade (wadey)
Baci pogled na kuhinjske ormare i police. A onda sve stare začine lepo baci. Zato što su još pre 4 godine potpuno izgubili miris i ukus. Da, i one koje ste doneli iz Egipta i nikada ih niste ni otvorili.

10.  Staru tehniku


  mrrobertwade (wadey)
Recimo stari Panasonic bežični telefon kupljen 1993. godine koji i dalje odlično radi. Ili betamax video koji ni osamdesetih nije imao svoju funkciju. Ili laptop kome sve radi ali eto samo CD ne pa ne možete da instalirate Windows 98. Sve baci. Ili prodaj na Limundu ako će ti biti lakše.

11. Stare igračke


lara604
Toliko su jezive da objašnjenje nije potrebno.

12. Četkicu za zube

Ako to nisi uradio u poslednjih mesec dana uradi to ODMAH.

13. Stare baterije

Sigurno se vuku negde po kući i ne služe ničemu.

14. Jastuke

Zamisli koliko je samo prljava ta stvar o koju naslanjaš svoju glavu već 8 godina. Po nekim procenama jastuk udvostruči svoju težinu posle nekoliko godina zbog grinja i štroke. Dakle, zameni ga.

 

Klikni Like da i drugi vide!

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime