10 najboljih poslova na svetu

Svako bi želeo da je na njihovom mestu..

1. Čuvar rajskog ostrva 
 
Ben Sauthal (34) je pobedio konkurenciju od oko 35000 prijava iz čitavog sveta da bi živeo san na javi: pliva, istražuje i opušta se na ostrvu Hamilton (Veliki koralni greben) i piše blog da bi promovisao ovu oblast.
Potpisao je šestomesečni ugovor za 110 000 dolara da bi radio kao čuvar australijskog tropskog ostrva.  Mora da živi besplatno u vili sa tri spavaće sobe i bazenom.
 
Pre nego što je dobio posao morao je da provede 4 dana na ostrvu zbog razgovora za posao koji je zahtevao od prijavljenih da rone u kristalno čistim vodama, potom da se dokažu na roštiljanju na plaži i opuštaju u spa centru. Takođe, morao je da dokaže svoje blogerske sposobnosti, potom plivačke i naravno klasična psihološka ispitivanja u toku intervjua.

2. Tester vina i bloger
 
Zamislite da putujete do prelepih vinarija i po prirodi i da vas plaćaju za to. Zamislute da živite besplatno, učeći o zamršenom putu vina, snimajući svoja iskustva i postavljajući ih na Twitter i Facebook nalog.
 
 
Sada zamislite da vas plate 10 000 mesečno za to. Hardi Valas iz Atlante je prva osoba kojoj je ovo uspelo. Intervju za posao je bio jednostavan: stavite na YT snimak u kome objašnjavate zapto ste baš vi za ovaj posao i čekajte…
 

Preostale najbolje poslove otkrijte u galeriji ispod:

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *