Znamo da ste već pročitali sve knjige o muvanju i zavođenju, ali nekim ljudima treba ipak dodatna pomoć da bi postali balkanski Kazanova. Evo ih nekoliko saveta koji će od svakog prosečnog studenta ETF napraviti novog Antonija Bandrasa. 

Budite samouvereni
Devojke jednostavno ne mogu da odole samouverenim muškarcima. Nikada se nemojte plašiti da započnete razgovor zato što se bojite da ćete biti odbijeni. I ne zaboravite da mnoge devojke misle da je nivo samopuzdanja u direktnoj korelaciji sa veličinom…
 
Budite zabavni i duhoviti
Nemojte da pričate o sebi i svom zabavnom poslu račiunovođe, već slušajte šta ona ima da vam kaže. Budite iskreni i duhoviti. Razgovor o filmovima i muzici je uvek dobra ideja, kao i o zajedničkim interesovanjima.
 
Da i Ne
Izbegavajte pitanja na koja se odgovara samo sa da i ne, pošto će to biti kraj razgovora i vaših nada o sreći i ljubavi do kraja života.

Budite kreativni
McDonalds je ok, ali nije baš dobra ideja za prvi izlazak koji bi trebalo da bude drugačiji i zabavan. Napravite precizan plan izlaska, kupite karte za bioskop i odvedite je u vaš omiljeni restoran gde će vam uz tamburice pevati na uvce a drugari bekrije slati besplatno piće. Dobro, može i bez toga.
 

Neverbalna komunikacija
Devojke su bolje u prepoznavanju govora tela, pa obratite pažnju na vaš stav. Gledajte je u oči, ruke držite na stolu i nikako prekrštene i budite okrenuti i blago nagnuti ka njoj. Pratite i njene reakcije. Ako vam se primiče, dodiruje vas, smeška se i namešta kosu na dobrom ste putu. Ako gleda okolo, nezainteresirano klima glavom, uzmite telefon od konobarice.
 
Komplimenti
Udeljivanje komplimenata devojkama je odličan koncept, ali samo ukoliko su iskreni i od srca.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime