Pobegnite iz taksija

Šest ultimativnih metoda koje će vam pomoći da pobegnete od ludog taksiste u baš svakog situaciji

Leto je vreme za odmor i putovanja, a mnogi od vas će umesto da lepo sede na Karibima i pijuckaju Mojito radije odabrati aktivni odmor sa obilascima atraktivnih lokacija. Kada kažemo atraktivan mislimo opasan, gde se obična vožnja taksijem u trenutku može pretvoriti u potpuni horor. Zato vam otkrivamo šest ultimativnih načina da se izvučete iz taksija, pobegnete pomahnitalom vozaču i sprečite da se vaši organi pronađu na lokalnom crnom tržištu. Naravno, svi znamo kakvi su taksisti u Beogradu, što znači da će vam ovaj vodič dobro doći i u svakodnevnom životu.

1. Kažite da ste zaboravili novčanik. Dramatično recite da nemate keš i da ste zaboravili novčanik. Velika je verovatnoća da će vas taksista sam izbaciti napolje.

2. Upalite cigaretu. Ili još bolje cigaru i trudite se da napravite što više dima. U većini zemalja je pušenje u taksiju zabranjeno i uz malo sreće dovoljno ćete iznervirati taksistu da vas izbaci napolje. Ukoliko je i sam okružen oblakom dima, ni ne pokušavajte.

3.  Kažite da ćete povratiti. Zajedničko za sve taksiste na celom svetu je da svoj auto vole više od sve dece, žene i tašte. Čak i najveći ludak će vas izbaciti napolje dok kažete povraćka.

4. Iskoristite mobilni. Pravite se da zovete policiju, ili je stvarno zovite ukoliko znate kako i gde ste. Vičite u slušalicu ime taksite i broj njegove dozvole. Verujte, poželeće da vas se reši što pre.

5. Bežite. Ukoliko se osećate nesigurno, a taksi stane na semaforu ili zbog gužve, odmah otvorite vrata i bežite što dalje od auta.

6. Iskočite. Poslednja opcija je rezervisana samo za situacije kada ste ubeđeni da su vam život ili zdravlje ugroženi i ukoliko taksista neće da stane. Otvorite desna vrata ka trotoaru i kada vozilo uspori iskočite. Pokušajte da se dočekate na rame, a glavu zaštitite rukama ili torbom. Probajte da se kotrljate što više. Ustanite što pre i bežite od auta.

8 thoughts on “Pobegnite iz taksija”

  1. i savet 7. nosite suzavac u spreju i poprskajte mu ga za vrat cim vam se ucini da nesto nije ok. i pobegnite!

  2. ja sam takstista iz Novog SAda i ovo nije tacno. dobro ima kolega koji ne bi prosli zravstveni pregled koji rade nelegalno ali mislim da su to izuzeci. ni nama nije u interesu da pravimo probleme bilo kome, neznam kako je u drugim gradovima ili zemljama a

  3. pa kod nas u sloveniji svi taxisti so uredu 😀 majkemi. kod nas murja je najvecji slam koji hoda po planetu zemlji.. i svi murjaći su pederi.

  4. heheh dobre fore…nikada nisam imala takav slucaj iako cesto se vozim taxijem..ali nikada se ne kaze nikad!

  5. 9. Kreni racna kocnica, avtomobilot verojatno ke se izvrti ili barem ke zabavi, vo najlosh slucaj prevrti, togash sigurno kje mozete da izbegate.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *