Žene je teško razumeti a verbalno pobediti skoro nemoguće. Bilo da ste elokventi emo tip, ili seljačina sišla sa planine, teško da ćete iz svađe sa ženom izaći kao pobednik. E pa i mi konja za trku imamo! Pročitajte naša uputstva koja će vam možda pomoći da se makar osećate bolje posle sledeće kućne svađe. 

Ostanite kul
 
Podizanjem glasa i nerviranjem samo joj dajete prednost jer ćete pokazati da ste izgubili kontrolu. Uvek budite smireni i odmereni i ne podižite glas ni kada bi najradile bacili tv kroz prozor.
 
Slušajte
 
Muškarce prati reputacija da ne slušaju žene. Što i nije daleko od istine. E pa vi slušajte sve što priča i uzvratite istom merom, ali ovaj put sa argumentima koristeći njene gluposti. Ipak ste čuli sve što je rekla, pa imate materijal za kontra udar. 
 
Ne skrećite sa teme
 
Nemojte izvlačiti stare probleme kod svađa. Držite se onoga zbog čega ste i započeli raspravu i borite se čvrsto. Ne odustajte. Iznesite smireno svoj stav i ne odstupajte od njega.
 
Udarite na emocije
 
Žene su emotivne, plauču, viču, besne. Pokažite vaše osećaje i zbunićete je. Ne kažemo da treba da plačete kao devojčica ali pokažete i svoju ranjivu stranu.
 
Naravno, kad sve ovo padne u vodu uvek možete biti i moralni pobjednik. Recite joj ono što želi da čuje i kažite pametniji popušta. Uostalom doći će veče i vaših pet minuta.

2 KOMENTARI

  1. Evo rešeeenjaaaaaaaaaa! Ljudi, hvala Vam. E sad ću da razbucam kolegenicu. Na žalost ne onako kako dolikuje u muško-ženskim odnosima. A`l savetu se u zube ne gleda.

Comments are closed.