U zavisnosti od toga šta su učinili, takva je i osveta. Ona može biti vrlo originalna ali i skroz fatalna. Između ljubavi i mržnje – tako nekako. Ali najslađa je kada se servira hladna, to je valjda jasno. Pogledajte 12 NAJLUĐIH IDEJA za osvetu dečku/devojci! Samo neke ipak nemojte da pokušavate kod kuće!

1. Dok je on gledao omiljeni tim sa kauča, lepo kaže devojka. Ovo je videla cela Amerika. Bravo za devojku!

2. Nakon što je saznala da je muž vara, pripremila mu je otrovnu večeru, vezala ga za krevet i isekla mu penis kuhinjskim nožem i bacila u smeće. Pozvala je policiju malo kasnije i rekla da je zaslužio sve što je uradila. Katarina Kieu je osuđena za sve za šta se može biti osuđen i sada sedi u zatvoru gde će odslužiti nekoliko doživotnih.

3. Jedan ludak je iskopao pokojnu činčilu svoje devojke koja je umrla tri nedelje pre toga i poslao joj sliku raspadnutog tela. To se desilo dan nakon što ju je gurnuo sa stepeništa i grebao (!) dok je pokušavala da dohvati telefon i pozove pomoć. Posle bitke joj je iz novčanika uzeo 260 dolara i otišao. Baš ga je naljutila.

4. JaVoni Vilkins se sveti sa stilom i to od 250 hiljada dolara. Vilkins je bila ljubavnica jednog od Obaminih ekonomskih savetnika osam godina. Nakon što je čula da gospodin planira da se pomiri sa svojom suprugom, platila je bilborde sramote u Njujorku, San Francisku i Atlanti koji pokazuju dvoje u zagrljaju iz boljih dana. Nakon javnog poniženja, gospodin Čarls Filips je bio izložen još jednom – javno je priznao ‘afericu’ i ostao bez obe dame. JaVoni, svaka čast!

5. Ovako izgleda kada naljutite više žena jednim penisom: umesto da se nađete sa samo jednom u nekom hotelu da se malo pomazite, dođu četiri. One vas onako besne vežu, stave povez preko očiju, iseku makazama garderobu i zalepe taj isti penis za stomak. Gospodin iz Viskonsina je uspeo da se oslobodi i da pozove policiju i evo koga je prijavio – dve svoje devojke, sestru jedne od njih i svoju suprugu. Timski rad pre svega.

6. Nisu svi originalni i vickasti. Rajan O’Brajan, mladić iz Engleske, imao je brutalnije metode. Naime, ozlojeđeni, ostavljeni mladić je tražio novac od bivše devojke kako bi od njega mogla da uzme svoja dva hrčka. Svađa se završila tako što je Rajan bacio hrčka i mrtvog ga dao psu kao užinu. uhapšen je i osuđen za nepotrebno nanošenje povreda životinji. A da, devojka je otplatila drugog hrčka. Brajan je monstrum, složićete se.

7. Dogovor je bio da joj istetovira scenu iz Narnije na leđima, ali momak koji je saznao da ga je devojka prevarila je imao drugi plan. Prvo je potpisala da se slaže da joj on istetovira nešto na leđima, bukvalno potpisala, a onda joj je istetovirao izmet sa muvama koje radosno lete okolo preko celih leđa. Vrlo okrutno, vrlo. Tužila ga je i tražila 100 hiljada dolara. Šta god da je uradila, preterao je. Zvuči simpatično, ali u priči. Ako je dobila novac, nadamo se da će joj biti dovoljno za lasersko uklanjanje tetovaže.

8. Trideset mišolovki i kesa klikera su smicalica i zanimljiva osveta prevarene devojke. Sve se vidi:

9. Nakon dve godine veze i raskida, čoveku iz Hjustona je bilo slomljeno srce pa je postavio snimak znate-već-kakav na Jutjub. Javio joj je da je to uradio a ona ga je prijavila policiji. Optužen je i kažnjen za svoje delo a snimak nećete videti. Šteta!

10. Ravšan Usmanov je zabeležen kao prvi australijski slučaj zatvorske kazne zbog sledeće situacije. On je nakon raskida postavio na Fejsbuku golišave slike svoje bivše devojke. Za nekoliko sati internet je bio preplavljen njenim genitalijama i grudima. Zbog toga je ležao u zatvoru šest meseci. Ali vredelo je!

11. Još jedna razočarana devojka čiji je momak potrošio novac u Las Vegasu ‘na kurve i kocku’ je prenela osvetu na viši nivo. Šta je učinila možete pogledati ovde:

12. Šta se dešava kada je povređena devojka napredni korisnik interneta možete da pretpostavite po slici.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime