Šezdesete godine su bile vrlo zanimljive! Tu je naravno seksualna revolucija pa su i seks saveti bili vrlo akteulni! Evo kako su neki od njih izgledali tada! Ne, nećete verovati

Savet iz šezdesetih:

"Često je bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno nakon što ga žena izmuči."
 

Šta kažemo danas na to: Zar Cosmopoliten nije ženski časopis koji objašnjava kako da oralno zadovoljite vašeg muškarca? Hm, možda se ništa i nije promenilo od tada?

Savet iz šezdesetih:

"Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nežno jezikom preko njegovih prednjih zuba, desni, dotaknite mu jezik."
 

Šta kažemo danas na to: Mislimo da muškarci više ne vole da ih devojke ližu po faci! Čak i ako su čitali 50 nijansi Siva.

Savet iz šezdesetih:

"Devojka koja želi izbeći strasno ljubljenje mora konstantno pričati o stvarima koje zanimaju muškarca sa kojim je. Kada je doprati do kuće potrebno je da ga pristojno pozdravi i samo uđe."
 

Šta kažemo danas na to: Ne znamo za muškarce u prošlosti, ali ako danas devojka sve vreme priča o stvarima koje njega zanimaju to je ipak previše dobro da bi bilo istinito.

Savet iz šezdesetih:

"Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene. Oženjeni muškarci podmićuju svoje žene poklonima, a one im zauzvrat pružaju usluge. Žena je jednostavno prostitutka koja se plaća smeštajem i hranom za usluge koje pruža."
 

Šta kažemo danas na to: Bez komentara!

Savet iz šezdesetih:

"Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala."
 

Šta kažemo danas na to:  Nažalost i dalje ima onih kojima je potrebno da se nacrta da bi i ONE trebalo da uživaju…

 

Obavezno pogledajte i domaće savete iz knjige Svarni domaći učitelj Vase Pelagića! Nećete verovati kako su izgledali!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime