Wizz Air je danas najavio devet novih ruta iz Beograda od jula. Cene karata će biti već od 19.99 evra.

Tako će poznata low cost avio kompaniaj iz Beograda leteti za: Hamburg, Keln, Fridrihshafen, Brisel, Milano, Lisabon, Barselonu, Oslo i Turku.

Karte već mogu da se kupe online.

To znači da će Wizz Air u Beogradskoj bazi držati još jedan, treći avion i to novi Airbus A321.

Trebalo bi da znate da će svi avioni proći kroz pojačane higijenske mere kako bi se osiguralo zdravlje i bezbednost putnika i osoblja.

Tako tokom leta, kabinsko osoblje i putnici moraju da nose zaštitne maske, a kabinsko osoblje takođe mora da nosi rukavice.

Avioni redovno prolaze kroz proces industrijskog čišćenja suvom maglom sa antivirusnim rastvorom i nakon strogog dnevnog rasporeda čišćenja, svi avioni se dezinfikuju tokom noći antivirusnim rastvorom.

Sanitarne vlažne maramice daju se svakom putniku po ulasku u avion, svi magazini su uklonjeni iz aviona i preporučuje se da se svaka kupovina u avionu obavi beskontaktnim plaćanjem. Od putnika se zahteva da poštuju mere fizičkog distanciranja koje su donete od strane lokalnih nadležnih zdravstvenih institucija i podstiču se da sve kupovine obave pre leta onlajn, kako bi se smanjio svaki mogući fizički kontakt na aerodromu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime