Kancelarija za mlade grada Beograda i Turistička organizacija Beograda putovanjima u evropske prestonice nagradile najvrednije volontere

Kancelarija za mlade grada Beograda u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, povodom Međunarodnog dana volontera, dodelila je pet novogodišnjih putovanja najvrednijim volonterima na svečanosti u Turističkom informativnom centaru Srbije.
 
Zahvaljujući svojim angažovanjem u servisu „Beogradski griteri“ Turističke organizacije Beograda i „Volonteri Beograda“ Kancelarije za mlade novogodišnje putovanje osvojili su  Nataša Došen, Jelena Ličina, Milena Felbab, Srđan Petrović i Maja Živković. Nagrade koje je obezbedila turistička organizacija za mlade Go2 travelling, uručili su Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade i Dejan Veselinov, v.d. direktora  TOB-a.

Servis „Beogradski griteri“ Turističke organizacije Beograda okuplja zaiteresovane koji u ulozi neformalnih domaćina stranim turistima pokazuju prestonicu na drugačiji način od turističkih vodiča, onako kako svoj grad vide njegovi stanovnici i pomažu stranim turistima da se snađu u Beogradu.

Servis “Volonteri Beograda“ oformila je Kancelarija za mlade u maju 2010 godine. Osnovna ideja servisa je da poveže mlade koji žele da svoje vreme provedu pomažući i čineći dobra dela, sa ustanovama i institucijama kojima je takva pomoć potrebna. Od početka rada, Servis Volonteri Beograda dobio je 800 prijava zainteresovanih volontera, među kojima ima srednjoškolaca, studenata svih godina fakulteta, diplomiranih studenata  koji višak slobodnog vremena prilikom traženja posla žele korisno da utroše, ali i zaposlenih mladih ljudi koji malo svog slobodnog vremena žele da poklone nekome kome će to zaista značiti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime