Ljubitelji viskija i naravno svi hedonisti će se obradovati kada čuju da se treći po redu Viski Sajam 2018 održava u Beogradu i ove godine. Datumi manifestacije Whisky Fair su 24. i 25. novembar a mesto je ovog puta SubBeerni Centar u Cetinjskoj ulici u Beogradu.

Viski sajam 2018

Baš kao i prošle godine svi posetioci će imati priliku da degustiraju više od 100 različitih vrsta viskija od preko 60 brendova koji stižu širom sveta. Tradicionalno će se održati različite radionice na temu viskija sa vrhunskim predavačima. Biće tu priče o istorijatu viskija, razlikama između vrsta a saznate činjenice o viskiju koje do sada niste znali. Naravno prateći muzički program garantuje dobru zabavu. I ove godine će posetioci imati priliku da uživaju u ovom piću i nauče kako da iskoriste njegov maksimum.

Inače ako niste znali Whisky ili viski je vrsta destiliranog alkoholnog piža koje se pravi od žitarica. Obično su to ječam, kukuruz, raž i pšenica. Whisky se obično čuva u hrastovim burićima ali ima i onih od keramike i drugih materijala. Whisky je danas strogo regulisan i dolazi u mnogo vrsta i klasa, zbog čega se važi za alkoholono piće visokog kvaliteta. Posebno je karakterističan za anglosaksonske zemlje.

Ako želite da saznate više i probate razne viskije kraj novembra rezervišite za Whisky Fair 2018.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime