Virtuelna zvezda

Samo u Japanu hologram može da postane super poznat

Svi znamo da su Japanci opsednuti tehnologijom, perverznim mislima i ljubavlju prema učenicama obučenim u kratke suknjice i čarapice. Kada se sve to spoji u jedno, dobija se Hatsune Miku, prva hologramska zvezda.

 

Ona je nastala kao lik u igrici za konzole, ali su njeni tvorci odlučili i da je ožive. Hatsune ima 16 godina, voli da se oblači pomalo provokativno, a sada već nastupa širom Japana na koncertima, na oduševljenje fanova. Možda smo malo konzervativni ali ovo nam je stvarno bolesno. Pogledajte kako to izgleda.

2 thoughts on “Virtuelna zvezda”

  1. Ovo je BOLESNO !!!
    Izgleda da su posledice nuklearnog bombardovanja u 2. svetskom radu vece nego sto se mislilo (: Nije ni cudo sto im natalite opada; a ni juzna koreja nije nista bolja.
    Filmovi poput Terminator su naucna fantastika, ali sa ovako brzim razvojom tehnologije ne bi me iznenadilo nesto tako. Zato pravljenje androida, kiborga (preko neke mere) i ovakih holograma treba ZABRANITI (za svaki slucaj).

  2. ce bude u buducnosti „drkas li nad hologramku neku ili si bio u vezi? NE?! hahahaha kakav jadnik samo keca zivo meso xDD“

    uzas…….

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *