EXIT TIM ove godine pravi iskorak u turističkoj ponudi tokom trajanja EXIT festivala  i brojnim posetiocima nudi mogućnost smeštaja u V.I.P.  kampu – luksuznom kampu na Petrovaradinskoj tvrđavi.

EXIT V.I.P. kamp biće postavljen na samo par par minuta od glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu, udaljen  svega sedam minuta kolima i 15 minuta hoda od postojećeg EXIT kampa kod Rektorata.  Za razliku od postojećeg  kampa korisnici V.I.P. kampa će uz zakup mesta moći da koriste tuševe sa toplom vodom, struju, bežični internet, mesta za čuvanje stvari i doručak,  a  sve to po dnevnoj ceni od 17,5 evra. Sobzirom da se kamp nalazi u neposrednoj blizini Glavne bine korisnici kampa moći će da se druže  sa novinarima, Dj-evima i organizatorima festivala.

„ Odlučili smo se da od ove godine otvorimo V.I.P. kamp zato što su brojni posetioci festivala zainteresovani da kampuju baš  na Petrovaradinskoj tvrđavi. Takođe, ima dosta onih  koji vole da kampuju ali i da imaju bolje uslove smeštaja a to je upravo ono što im mi nudimo u V.I.P. kampu" objašnjava Igor Erhatic, izvršni direktor sektora zaduženog za smeštaj na EXIT-u.

EXIT V.I.P. kamp prima 800 posetilaca a mesto u kampu može se rezervisati na www.exittrip.org  u segmentu accommodation.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime