Obzirom na to da je preostao manji broj slobodnih karata za već zakazanih 5 predstava, Beogradska arena je u saradnji sa produkcijskom kucom Holiday on Ice uvela i ovu 6. predstavu, u cilju da se svim zainteresovanim mališanima omogući uživanje u pravom spektaklu.

Petar Pan, čiji je autor Džejms Metju Beri, je prva predstava iz serijala dečijih predstava (Kids Ice ShowS). Njeno glavno obeležje čine fascinatna akcija, neverovatne figure, originalne pesme, nova tehnologija zvuka i svetla, kao i devet likova koji govore na srpskom jeziku! Voljenim herojima i negativcima glasove pozajmljuju: Nikola Bulatović, poznati televizijski i pozorišni glumac (u ulozi Petra Pana), Ana Sofrenović (u ulozi Vendi i Zvončice), Dragan Vujić – Vujke (u ulozi Kapetana Kuke i gospodina Darling), Tanja Bošković (u ulozi naratora i gospođe Darling), Milan Antonić, Slobodan Stefanović i Miroljub Turajlija kao "Izgubljeni dečaci".

Nosilac prava bajke o "Petru Panu" je dečija bolnica "Great Ormond Street Hospital" u Londonu. Svake godine 100 000 dece iz celog sveta leči se u toj bolnici, koja je 2002. god. proslavila svoju 150. godišnjicu.

Paralelno sa početkom spektakla na ledu HOLIDAY ON ICE u samoj Areni, na platou ispred severnog ulaza biće postavljeno "Čarobno klizalište", na kojem će moći da uživaju svi ljubitelji klizanja u periodu novogodišnjih praznika i zimskog školskog raspusta, od 21.12.2007. do 21.01.2008. godine, pa i duže, ukoliko to vremenski uslovi budu dozvolili.

Na prostoru od oko 800 m2, sa kapacitetom do 200 klizača po terminu, kojih će biti 6 dnevno (neparnim satima od 11 do 23 časova), planirani su celodnevni raznovrsni programi animatora za decu i odrasle. Pored samog klizališta posetioci će moći da se okrepe toplim napicima (kafom, čajem, toplom čokoladom, kuvanim vinom i sl.), toplim pecivom i brzom hranom.

Cena ulaznica je 150 dinara za jedan termin, a rentiranje klizaljki iznosi 150 dinara.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime