Da li vas zanima kako izgleda komunizam u praksi? Tako što malobrojni partijski funkcioneri uživaju u bogatstvu i privilegijama a svi drugi uživaju u siromaštvu, ali ravnopravno raspoređenom.

Mislite da grešimo?

Evo novog primera.

Tony Castro, unuk kubanskog revolucionara Fidela Castra uživa u raskošu i bogatstvu. I sve pokazuje na Instagramu. Momak u dvadesetim godinama se bukvalno hvali kešom i luksuznim životom.

Pre nego što je zaključao profil, Miami Herald i drugi mediji iz Floride otkrili su njegove slike na kojima se vidi kako uživa na putovanjima oko sveta, pozira u luksuznim automobilima, na jahtama i u restoranima.

Voli i skupa pića i dobru klopu.

Sve to dok u komunističkoj Kubi vlada nestašica hleba i drugih prehrambenih namirnica, a prosečna plata je samo 31 dolar. MESEČNO!

Naravno režim za to okrivljuje zli zapad a ne svoju suludu ekonomsku politiku.

Nije vam dosta?

A šta ako vam kažemo da severnokorejski diktatori porodice Kim već decenijama uživaju u svim blagodetima zapadne robe dok ostali stanovnici ove zatvorene zemlje umiru od gladi, BUKVALNO.

Slično je i u Venecueli, prebogatoj naftoj koja grca u siromaštvu kao posledici populističkog komunizma koju vodi ŠOFER.

Kako kaže Majkl Novak “put koji najsigurnije i najbrže vodi narod u blagostanje time što više podiže opšti standard nije socijalistički ekonomski siste već kapitalistički.”