Motorola vas upoznaje sa najlepšim i najzanimljivijim turističkim destinacijama u Srbiji.

Ukoliko ste rešili da ovo leto provedete u Srbiji i bolje je upoznate, Motorola je odlučila da vam pomogne da izaberete najinteresantniju lokaciju, a možda čak i neku za koju nikada niste čuli – a vredi je posetiti.

“Motorola kroz Srbiju” je specijalan nagradni konkurs koji za cilj ima promociju svih turističkih destinacija u Srbiji, ali i nagrađivanje svih onih koji svoju omiljenu destinaciju predstave na najbolji mogući način putem fotografije i adekvatnog opisa slikane lokacije.

Svi koji znaju za određeni skriveni turistički dragulj u svom kraju mogu ga slikati i podeliti sa nama na svojoj Facebook ili Instagram stranici između 15. juna i 15. jula – i tako pored promocije, ostvariti i šansu da osvoje vrednu nagradu.

Kako biste se prijavili na “Motorola kroz Srbiju” nagradni konkurs, potrebno je da na svom Instagram nalogu postavite maksimalno dve svoje autorske fotografije turističke destinacije Srbije uz hešteg – #motorolakrozsrbiju, da napišete koja lokacija je na fotografiji, po čemu je ta turistička destinacija poznata i tagujete Motorola Srbija Instagram stranicu.

Ako svoje prijave šaljete putem Facebooka, potrebno je da u komentaru objave na Facebook stranici Motorola Srbije, koja je pinovana na vrhu stranice, postavite maksimalno dve fotografije i napišete koju ste lokaciju slikali i po čemu je ona poznata.

U slučaju da vam je Instagram nalog zaključan, potrebno je da ga otključate, ili možete da učestvujete na konkursu preko Facebooka.

Pet najzanimljivijih fotografija sa kompletnim opisom po izboru žirija sa Facebook stranice i pet najzanimljivijih fotografija sa kompletnim opisom po izboru žirija sa Instagram stranice osvajaju Motorola telefon.

Za glavnu nagradu takmičiće se 10 fotografija (5 sa Instagrama i 5 sa Facebooka), a autori dve najbolje po oceni žirija osvojiće Motorola G8 telefon ( 1 sa Faceboka i 1 sa Instagrama), dok će ostalih 8 finalista na poklon dobiti Motorola One Macro smartfon.

Fotografija treba da bude autorsko delo Korisnika, odnosno Učesnika. Žiri će proveravati autentičnost fotografije pretragom na Internetu.

Svaka fotografija treba jasno da prikaže turističku destinaciju Srbije ili detalj neke turističke destinacije Srbije, a može da bude napravljena mobilnim telefonom ili fotoaparatom.

Pobednici konkursa „Motorola kroz Srbiju“ biće objavljeni na zvaničnim Motorola Instagram i Facebook stranicama.

Više detalja o pravilima konkursa možete pronaći na sledećem linku: https://www.motorola.com/rs/sr/legal/privacy-policy