Ovo su samo neke teorije o postojanju vanzemaljaca.

 

Crni Vitez

 
Iznad nas se nalazi 13 hiljada star vanzemaljski satelit Crni Vitez, On kruži oko Zemlje. Prvi ga je otkrio Nikola Tesla kada je 1899. primao radio signale. Zatim se tu i tamo pisalo o ovom misterioznom objektu a škotski pisac Duncan Lunan kaže da je to zapravo sonda koja u sebi skriva kartu planete Epsion Boots. A na toj planeti žive vanzemaljci i oni očajnički žele da pričaju sa nama, ljudima, piše Listverse.com.
 
Rat čovečanstva i vanzemaljaca
 
Douglas MacArthur, ratovao u borbi protiv Japana i Koreje, najavio je rat s vanzemaljcima. On je bio čovek koji je učestvovao u stvaranju Interplanetarne jedinice za fenomene, navodno to je američka vladina agnecija koja je istraživala padove NLO pedestih godina. Te tako MacArthur 1955. godine upozorava da se sve države na Zemlji moraju ujediniti jer će se sledeći rat voditi između čovečanstva i vanzemaljaca. 
 
Misteriozna planeta
 
Sigurno nikada niste čuli za misterioznu planetu Serpo. E tamo je američka vlada poslala svoje astronaute. Sve je počelo onog trenutka kada je vanzemaljac tresnuo na našu planetu, njegov NLO je srušen u Roswellu. Amerikanci su mu spasili život a on je u znak zahvalnoti pomogao da se dve svemirske letilice upute na Serpo. Dvojica astronauta su tamo i umrla, drugoj dvojici se toliko dopalo da su ostali tamo negde gore a ostalil su se vratili. Nažalost, svi koji su se vratili su umrli od posledica radijacije kojoj su bili izloženi na Serpu.
 
Bogovi
 
Ovo je već poznata i rasprostranjena teorija, bogovi su u stvari vanzemaljci. Katolička crkva zna da je Isus Hristos takođe vanzemaljac ali ne želi da sikira svoje vernike i to ne obelodanjuje.  
 
Nestanak aviona
 
Avion Malaysia Airlinesa su u stvari oteli vanzemaljci.  Glavni čovek malezijskih vazdušnih trupa Rodzalija Dauda navodno je izjavio da su na radaru u blizini mesta nestanka aviona trenutak pre toga ulovili signal neidentifikovanog letećeg objekta. Prema anketi CNN-a, svaki deseti Amerikanac veruje u ovu teoriju. 
 
Kenedi ih je video
 
Tvrdi se da je 1963. godine američki predsednik Kennedy video NLO. Samo 10 dana pre smrti želeo je da sa stručnjacima CIA-u razmotri rezultate svojih istraživanja o NLO i onda da ih daju NASA. Fanovi ove teorije kažu da je planirao da se udruži s Rusima kako bi započeli program istraživanja vanzemaljaca. I ono najvažnije, CIA ga je zbog toga ubila. Ima još, postoji dokument nazvan "spaljeni memo", a u njemu pronađena uputstva CIA za izvođenje atentata.
 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime