Policije širom sveta pokušavaju na sve moguće načine da upozore vozače na sve opasnosti nepromišljene vožnje ili recimo kucanja SMS poruka dok vozite. Brutalne poruke su se pokazale kao veoma efikasne, pa je i policija Velsa snimila zastrašujući film koji je pogledalo više od šest miliona korisnika Interneta na You Tube. Na filmu su prikazane scene i svi detalji posle saobraćajne nesreće koju je izazvala mlada devojka kucajući poruku za vreme vožnje. Film, koji je namenjen školama, izazvao je oprečne reakcije javnog mnjenja jer sadrži veoma brutalne scene. Pogledajte!

9 KOMENTARI

  1. au brate.. 🙁
    otkucao sam svoju poslednju SMS poruku u kolima.. ionako sam poceo da praktikujem zaustavljanje, upalish lepo kulturno sva 4, i kuckas koliko ti vec treba.. ako je vec “HITNA” poruka – onda se barem zaustavi i otkucaj je ko covek..

    jebes mobilne -.-

  2. Stvarno krajnja brutalnost! Ovu reklamu nisam mogla do kraja ni pogledati. Dovoljno je stvarno i samo da se pogleda prvih 20s, da se u svakom od nas poveca predostroznost i oprez. Uvijek sam tokom voznje pricala na mobilni i slala poruke, al vise nikad!!!

  3. …iskreno to za sms radim veoma cesto..ali ne zato sto zelim vec sto uvek imam nesto bitnije…”nesto bitnije”,zvuci greozno sta je bitnije od zivota i ostalih u saobracaju…slusalice za telefon koristim vec 5.godina ok je ,ali uvek nesto ili neki email ,moras poslati…a kada si sa “VREMENOM U TRCI” i cela organizacija na “TVOJIM LEDJIMA” sta onda?Ne mogu jednostavno zaustaviti auto na autoputu gde svi voze 120km/h ,a imam sastanak sa klijentom…za Tijanu to nije IDIOTIZAM,mozda ona ima neki smiren posao,svaka cast ako je tako, ali NE moze tako da pise,nije fer jer neko ko ima SAMOSTALNU FIRMU mora da razmislja o svemu…znaci NE ZNAM ni sama sta je odgovor?…ili da sedim kuci i primam socijano od grada i placem nad sudbinom…?!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime