Ovu informaciju je potvrdio Belef centar, koji je ove godine preuzeo organizovanje ovog već tradicionalnog dogadjaja.

Stereo MC’s će nastupiti na bini na Trgu republike, a njima će društvo praviti i Big Bend, Baby Doll i Bajaga, koji će nastupiti u ponoć. Na drugoj bini, ispred Doma Narodne skupštine, nastupiće Van Gog, Vlado Georgiev, Odjila, Haris Džinović, a u ponoć će nastupiti Flamingosi.

Ovo će biti treći nastup Stereo MC’s u Srbiji. Prethodna dva su bili koncert u beogradskoj Hali sportova 2001. i nastup na Exitu 2003. godine. Iako sada već na zalasku karijere, duet i dalje predstavlja koncertnu atrakciju. Bogat katalog, od neponovljivih hitova kao što su: Connected, Step It Up i Creation sa albuma Supernatural, remixa singlova Madone i U2 obećavaju sigurnu zabavu.

Na platou kod Beogradske Arene na dočeku će nastupati di-džejevi, čija će imena uskoro biti obelodanjena.

Po prvi put će biti organizovan i karneval, koji će početi 31. decembra u 11 sati i trajaće do 14 sati. Karnevalska kolona će krenuti sa Trga Nikole Pašića, a zatim nastaviti kroz Bezistan, preko Terazija i Trga Republike, kroz Knez Mihailovu do Kalemegdana. U koloni će biti glumci iz “Dadova”, gimnastičarke, animatori na štulama i s vatrenim točkovima, Deda Mrazevi na viljuškarima.
Izvor: Mondo

Domino Magazin je od 2007. godine vodeći lifestyle portal u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nemanja Nikolić.