Stereo MCs u Beogradu za Novu Godinu

Britanski hip-hop elektronski duo Stereo MC's nastupiće u Beogradu na gradskom dočeku Nove Godine.

Ovu informaciju je potvrdio Belef centar, koji je ove godine preuzeo organizovanje ovog već tradicionalnog dogadjaja.

Stereo MC’s će nastupiti na bini na Trgu republike, a njima će društvo praviti i Big Bend, Baby Doll i Bajaga, koji će nastupiti u ponoć. Na drugoj bini, ispred Doma Narodne skupštine, nastupiće Van Gog, Vlado Georgiev, Odjila, Haris Džinović, a u ponoć će nastupiti Flamingosi.

Ovo će biti treći nastup Stereo MC’s u Srbiji. Prethodna dva su bili koncert u beogradskoj Hali sportova 2001. i nastup na Exitu 2003. godine. Iako sada već na zalasku karijere, duet i dalje predstavlja koncertnu atrakciju. Bogat katalog, od neponovljivih hitova kao što su: Connected, Step It Up i Creation sa albuma Supernatural, remixa singlova Madone i U2 obećavaju sigurnu zabavu.

Na platou kod Beogradske Arene na dočeku će nastupati di-džejevi, čija će imena uskoro biti obelodanjena.

Po prvi put će biti organizovan i karneval, koji će početi 31. decembra u 11 sati i trajaće do 14 sati. Karnevalska kolona će krenuti sa Trga Nikole Pašića, a zatim nastaviti kroz Bezistan, preko Terazija i Trga Republike, kroz Knez Mihailovu do Kalemegdana. U koloni će biti glumci iz „Dadova“, gimnastičarke, animatori na štulama i s vatrenim točkovima, Deda Mrazevi na viljuškarima.
Izvor: Mondo

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *