Ako vam ovo divno vreme tako tipično za jun nije bilo dovoljno da danas padnete u depresiju i razmišljate o prolaznosti života onda ove dve informacije hoće.

Najveći svetski lanac kafeterija Starbucks je potvrdio da dolazi u susednu nam Hrvatsku. Već zapošljavaju ljude, a prva lokacija će biti u novom tržnom centru u Laništu. Eto, sada će braća Hrvati moći svaki dan da uživaju u Seks i Grad lajfstajlu i šmekerišu se sa fensi kafama po ulicama.

I dalje niste u depresiji?

 

Ok, onda bi trebalo da znate da naša omiljena modna kuća H&M otvara prvu prodavnicu u Turskoj u novembru 2010. godine.
 

Proleće je a mi živimo u Srbiji… i dalje

1 KOMENTAR

  1. ali po cemu je Starbucks drugaciji od Coste? Mi to imamo vec godinama, i nisam primetio da smo srecniji zbog toga sto imamo kafic gde kafu placamo 5 evra! Kod nas se Costa coffee dobro prosirila i mislim da Starbucks zato otvara prvo u Hrvatskoj jer kod njih nema slicnih lanaca.Inace dolaze preko Grcke kompanije koja zastupa Sephoru i Marks & Spencer kod nas Marinopoulos doo.
    Bice i kod nas ,cim se otvori neki novi mall…ali da bi to bio Sex i Grad lifestyle ne treba da bude Starbucks u shopping mallu nego u centru,pa kada ste videli da Samanta i Keri idu u mall????

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime