Najzatvorenija zemlja sveta nesrećna Severna Koreja je odlučila da ostatku sveta objasni sve u vezi njihove pravedne borbe protiv imperijalizma.

Oni su tako napravili Twiter i Youtube naloge gde plasiraju zvanične informacije. Naravno nezvaničnih ni nema pošto su zabranjene. Da biste shvatili kakvi su to ludaci, najbolje govori podatak da je na državnoj televiziji za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu objavljeno da je njihova reprezentacija pobedla Brazil, a da su posle takmičenja neki od reprezentativaca uhapšeni zbog loših rezultata. Pogledajte kako izgledaju Youtube video prilozi državne televizije zemlje u kojoj su ljudi na ivici gladi, a Internet je naravno potpuno nedostupan. Nama ovo malo liči na RTS iz vremena Miloševića. Naravno ne znamo korejski ali pokušali smo da shvatimo poruke ovih TV priloga na osnovu univerzalnih vrednosti i čistih emocija.

U ovom prilogu imperijalističkoj đubradi iz Južne Koreje objašnjavaju neke stvari o brodovima.

Od Pekinga pa do Pjong Janga sve su straže generala Panga, poznata je pesma iz pravednog oslobodilačkog rata narodno oslobodilačke vojske Severne Koreje.

Severna Koreja zabeležila rekordan rast industrijske proizvodnje i ovladala novim tehologijama do sada nikada upotrebljenim u kapitalističkim zemljama. Cipele po poslednjoj modi će uskoro nositi svi seljaci i radnici demokratske Severne Koreje.

Sve radnice i članice Komunističke partije Severne Koreje dobile su besplatno šišanje jednom mesečno po poslednjoj modi i u duhu anti fašističke borbe. Zbog toga su odlučili da voljeni predsednik Kim Jong zaslužuje još jedan doživotni mandat.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime