Senzacionalno otkriće u Keopsovoj piramidi

Postoji super tajna odaja koja krije čisto zlo (za ovo se šalimo, možda)

Velike Egipatske piramide su podignute pre oko 5.000 godina. I od tada neprekidno privlače pažnju lovaca na blago, turista, pa i naučnika. E pa i pored svega one i dalje kriju misterije.

Koristeći tehniku skeniranja uz pomoć kosmičkih talasa naučnici su uspeli da otkriju da se u sredini Keopsove piramide nalazi super tajna, super misteriozna, skrivena odaja, piše magazin Nature.

A pošto je Keopsova piramida toliko pedantno istražena, otkriće je toliko neverovatno da su čak i naučnici šokirani.

Istraživači preciziraju da Velika piramida krije odaju u samom središtu svoje srukture. Mehdi Tayoubi sa francuskog HIP Institute i Kunihiro Morishima sa Nagoya University iz Japana ipak kažu da odaji ne može da se priđe. I pored toga, slažu se da je prostorija namerno napravljena tako skrivena zbog čega je verovatno da se u njoj nalaze različiti vredni artefakti. A kada kažu vredni artefakti misle MUMIJA, čisto zlo koje čeka vekovima da ga oslobodimo. Tako da i nije slučajno što je odaja tako dobro skrivena.

Keopsova piramida je sagrađena tokom četvrte dinastije starog Egipta. Smatra se da je oko 100.000 ljudi gradilo pirmidu punih 20 godina. Sa 146 metara visine, ona je i najveća sagrađena i Gizi a napravljena je za faraona Keopsa i njegovu ženu.

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *