Najpoznatiji turistički vodič na svetu Lonely Planet predstavio je novu listu najboljih gradova za zabavu i na prvo mesto stavio Beograd! Noćni život, restorani, barovi i klubovi balkanske prestolnice će sledećih godinu dana biti ultimativno mesto za zabavu i to ispred Montreala, koji je na drugom mestu i Buenos Airesa, koji je tek na trećem.

Lonely Planet kaže da  u Beogradu noću može da se uživa na milion načina i da se pronađe sve za svakoga – od jazz klubova, preko mesta gde se celu noć igra tango i salsa do irskih pubova i klasičnih diskaća sa prelepim devojkama.

6 KOMENTARI

  1. Кад већ не можемо да се радујемо због онога што је нама самима важно онда нам сугеришу да будемо весели због тога што је њима битно. А људи то још прихватају и драго им је, поносни су. На шта треба да будемо поносни? Зато што је странцима забавно на начин на који су навикли код куће. То само значи да је ово овде почело да личи на њихову кућу више него на нашу.Ако Београд и Србија имају вредности, а имају , то сигурно није због провода.
    П.с. Покушајте да дефинишете реч “провод”, па ћете се наћи у проблему.

  2. Jedan stranac kada dođe u Beograd, noću se provodi a danju, verovatno posle spavanja, obilazi grad u koji je došao, kao što rade svi turisti ovoga sveta. Naravno da je onima koji vole Beograd milo i drago da se strancima dopada naš grad. Svakako da je za pohvalu. Treba li Beograd da bude više prljav i više kriminalan pa da im se ne dopada? U svakom slučaju njima se verovatno dopada i naš način života i radovanja, mi smo narod otvorenog srca, gostoljubivi. Zadnjih godina verovatno je mnogo stranaca posetilo Beograd i šta je tu loše što imaju takvo mišljenje. Pa Slovenci čoporativno dolaze u Beograd da slave Novu godinu, pa na bir festival. Šta tu ima loše? Neka dolaze i neka ostavljaju pare i naravno neka pozitivno a ne negativno pričaju o Beogradu i Srbiji.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime