Povodom proslave internacionalnog dana žena, hotel Holiday Inn Beograd će u okviru svoje hale Belexpocentar, 8.marta sa početkom u 20.30h prirediti nezaboravno veče u duhu Rusije.Ekskluzivno ovom prilikom, gosti će moći da uživaju u autentičnim ruskim specijalitetima uz melodije ruskih romansi ansambla Daniluška, Merime Njegomir i Lare Janković.

Za sve one koji do sada nisu osmislili kako da provedu 8.mart ili na taj dan obraduju svoju lepšu polovinu, majku, koleginice, svoje prijatelje, hotel Holiday Inn Beograd organizuje ekskluzivno veče u duhu Rusije i njene bogate kulture.
Prisutni gosti koji bi bar na tren želeli da se otisnu put daleke Rusije, tokom ove specijalne večeri će imati prilike da uživaju u raznolikom izboru ruskih ukusa i melodijlama najlepših ruskih romansi. Spoj egzotičnih mirisa i ukusa, divnih melodija ruskih romansi i prijatnog ambijenta Belexpocentra, iznenadiće sva čula i biti karta za tročasovno putovanje kroz zemlju Dostojevskog, Ivana Groznog, zemlju Volge, Sibira i Kavkaza, kroz zemlju Babuški i Votke.

Za adekvatan muzički ugođaj pobrinuće se internacionalni etno ansambl "Daniluška", koji već više od četiri decenije postiže uspeh širom sveta. Ansabl ”Daniluška” je poznat po etno muzici Roma sa Balkana i iz Rusije, koja je prema rečima kompozitora i predvodnika ansabla Danila Danilovića muzika koja se "voli, sluša i gleda", tako da će prisutni u Belexpocentru ove večeri imati priliku da uživaju u svojevrsnom performansu.
Još jedno veliko ime domaće estradne scene daće svoj lični pečat i učiniti ovo veče posebnim. Merima Njegomir, dama naše muzičke scene, neštedeći svoju energiju i raskošni talenat, kroz bogati repertoar i vrsnu interpretaciju ruskih pesama učiniće da se za tren nadjete u magičnom okruženju daleke Rusije.

Ovo posebno veče zaokružiće gostovanje poznate slovenačke glumice i šansonjerke Lare Janković, čuvene i po svojim vrlo temperamentnim interpretacijama ruskih romansi.

Cena karte koja uključuje selekciju ruskih zalogaja i flašu votke da zagreje ovo zimsko veče iznosi 4000dinara, a one se već od 21.februara mogu kupiti u lobiju hotela Holiday Inn Beograd.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime