Zima je pred vratima a to znači i Novogodišnje rasprodaje 2019. U mnogim prodavnicama u Srbiji su već počele, a tamo gde nisu pitanje je dana kada će cene biti spuštene.

Ipak, da iste ugrabili najbolje popuste potrebno je da znate par stvari ali i da se spremite za kupovinu.

Na ovom linku ćete pratiti novogodišnje 2019 rasprodaje, a listu ćemo stalno dopunjavati kako se nove rasprodaje i popusti budu pojavljivali i menjali u prodavnicama. Zbog brzih promena cena i stana, moguće je da ponekada neki podaci neće biti sasvim ažurni pa savetujemo da najbolje sami odete do prodavnica i sami proverite stanje.

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – Srbija

Ono što znamo na osnovu dosadašnjih iskustava je da neće svi početi rasprodaje u istom trenutku. I ono što je još važnije neće svi na isti način snižavati cene. I trebalo bi da znate kako to rade u različitim prodavnicama u Srbiji.

Rasprodaje zima 2018 – 2019 – H&M

Recimo, H&M obično među prvima počinje zimsku rasprodaju. Prošle godine je tokom prve polovine decembra na deo proizvoda bio popust do 50 posto. Tako je i sada. A onda, velika novogodišnja rasprodaja je počela u drugoj polovini, prvo na ženskom odeljenju da bi do 20. decembra stigla i na muško i dečije odeljenje. Važno je da za H&M odreagujete što brže, pošto švedska modna kuća po pravilu odmah ponudi sve što će biti na rasprodaji po maskimalno sniženim cenama (i do 70 ili više posto za neke artikle). Dakle, cilj je da prvi ugrabite najbolje stvari na najboljih popustima. I ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

Dodatak: 17.12.2019. Počela je rasprodaja  H&M

 

Rasprodaje zima 2018 – 2019 – Fashion company

rasprodaje-zima-2019

Fashion Company i njihovi brojni brendovi idu postepeno u rasprodaje iz kruga u krug, sa sve nižim popustima. Na kraju će biti zaista veliki ali je pitanje šta će ostati. Zato stvari koje zaista želite da ugrabite kupite u nekom od prvih krugova popusta. U Fashion Company ćete pronaći proizvode poznatih brendova poput Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Timberland, Levi’s, Scotch&S0da, Bata, Liu Jo, Camper, Steve Madden, Lee, Wrangler, Cesare Paciotti… i svi će biti na popust.

Dodatak: Novogodišnja 2019 rasprodaja je već počela Fashion&Friends online prodavnici. Popust je 30% na sve, uz besplatnu isporuku.

Od srede 19. decembra 2018. u prodavnicama FASHION COMPANY startovalo je sezonsko sniženje do 50% na kolekciju jesen/zima 2018. Najatraktivnije komade odeće, obuće i aksesoara vodećih svetskih urbanih modnih brendova možete naći u našim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i online shopu www.fashionandfriends.rs.

novogodisnje-rasprodaje-zima-2019

Isti princip primenjuju i lanci iz Inditex grupacije: Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius… Svi oni uvek zajedno počinju rasprodaje i akcije i očekujte dobre popuste nešto pre Nove godine. Poslednji krug rasprodaja, kada ono što je preostalo možete da ugrabite po bagatelnim cenama, neće biti pre kraja februara a možda i marta. Ako imate strpljenja čekajte.

Tako će biti i u Springfieldu i Cortefildu koji će popuste povećavati iz kruga u krug, mada mogu da određene artikle ponude po odličnim cenama vrlo brzo.

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – Mango

novogodišnje-rasprodaje-zima-2019

Španski modni brend MANGO startovao sa sezonskim sniženjem u Srbiji i popustima do 40% na kolekciju jesen/zima 2018. Odeća, obuća i aksesoar samo su neki od predloga kojim možete obradovati sebe ili vama dragu osobu po sniženim cenama. Mango prodavnice su u Beogradu – Delta city & Ušće Shopping center.

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – Modiana

rasprodaja-zima-2019

Počela je rasprodaja i u Modiana prodavnicama. Od 13. do 16.decembra očekuju vas popusti na sve SVE od -30% do -50% za kolekciju jesen/zima 2018 – 2019.

Akcija se realizuje u svim Modiana prodavnicama, Fracomina i Gerry Weber u Mercator centru, i Gerry Weber u Shopping centru Rajićeva.

Rasprodaja zima 2019 – iStyle

iStyle je upravo najavio novogodišnju 2019 rasprodaju. Već se znaju i popusti a sve imate na ovom linku. iPhone 6s je 45.600 dinara, iPhone 7 75.200, Beats EP slušalice 9.900 dinara, MacBoog Air je 122.222 dinara.

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – N Sport

Zimska rasprodaja je počelau N Sport, N Fashion i N Selection prodavnicama širom Srbije. Poručuju: “Tvoji omiljeni sportski i modni brendovi sada su dostupni po cenama nižim i do 40% u svim N Sport, N Fashion i N Selection prodavnicama širom Srbije, kao i na sajtu www.n-sport.net!”

Zimske rasprodaje 2019 – Springfield

rasprodaje-zima-2019

U Springfield je već počela zimska rasprodaja. Popust je u prvom krugu do 50 posto i već je dobar deo aktuelnih kolekcija na sniženju. Ovoga puta, SPF je solidno snizio cene pa bi trebalo da se prošetate i proverite šta je u ponudi. A kako su gužve u tržnim centrima već počele, sigurno će nešto od stvari i nestati pre Nove godine. Naravno, očekujte sledeće krugove sniženja kada će popusti biti i veći ali izbor slabiji…

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – New Yorker

Počelo je zimsko sniženje u New Yorker prodavnicama. Cene su u ovom trenutku spuštene do 50 posto a dobra stvar je da ponudu možete da vidite i na netu sa spuštenim cenama. Ovde je link.

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – LC Waikiki

LC Waikiki u Srbiji je već započeo zimsku 2019 rasprodaju i već se popriličan broj artikala na svim odeljenjima nalaze na popustu (5. decembar 2018.)

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 –De Facto

Počele ja zimska 2019 rasprodaja i u De Facto prodavnicama. Još uvek nisu svi artikli na rasprodaji, ali određeni broj jeste.

Novogodišnje rasprodaje zima 2019 – Kako se spremiti

novogodisnje-rasprodaje-zima-2019

Prvo i osnovno pravilo kupovine na rasprodaji je da NE KUPUJETE ONO ŠTO VAM JE NEOPHODNO. Nego, ono što ste našli ekstra povoljno a trebaće vam u budućnosti. Samo tako ste vi u prednosti, a ne prodavac.

Pre šopinga bi bilo dobro da saznate kolike su regularne cene za uobičajene proizvode koje gledate. Tako ćete znati da prepoznate dobre popuste.

I onda počnite da obilazite prodavnice i tržne centre. Imajte spreman novac kako biste mogli da ugrabite najbolje ponude i tada ne oklevajte.

Na ovom linku ćemo ažurirati spisak prodvnica sa svim detaljima o zimskim popustima i akcijama za Novu godinu 2019.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza za doček Nove godine 2019
Najbolja putovanja za Novu godinu 2019
Jeftini pokloni za Novu godinu 2019
Najbolji pokloni za Novu godinu 2019
Haljine za Novu godinu 2019
Kako okititi jelku
Novogodišnji pokloni za decu (2019)
Sve o kupovini novogodišnje jelke
Nova godina bez poklona je možda dobra ideja?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime