Raj postoji! U to veruju Hrišćani, ali kada vam to kaže veoma cenjeni neurohirurg to je već malo drugačija stvar.

Dakle, doktor Eben Alexander tvrdi da je sasvim siguran da raj postoji i da je tamo i bio za vreme kome u kojoj se nalazio nedelju dana.

Alexander je za Newsweek rekao da je na početku svog "putovanja" bio na oblacima na tamno plavom nebu. Onda je ugledao svetleća bića. Ona su proizvodila zvuk koji je bio opipljiv, poput kiše.

"Sada veoma dobro znam koliko neobično i neverovatno sve ovo zvuči. Da mi je neko ranije ispričao tako nešto, makar ta osoba bila i lekar, bio bih prilično siguran da je u pitanju uobrazilja. Ali ono što se meni dogodilo daleko je od uobrazilje, stvarnije je od bilo čega što mi se desilo u životu, uključujući i dan mog venčanja i rođenje moja dva sina. Proveo sam decenije radeći kao neurohirurg u najprestižnijim medicinskim ustanovama u našoj zemlji. Znam da mnoge moje kolege zastupaju teoriju prema kojoj se svest generiše u mozgu, naročito korteksu, i da živimo u univerzumu lišenom emocija. Ja, međutim, sada znam da nam Bog i univerzum pružaju bezuslovnu ljubav", kaže Alexander.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime