Ovo neće biti izveštaj o Los Anđelesu u kojem ćete naći gde možete da žderete i kupite suvenire i gledate fotke Holivud Bulevara, jer da žderete možete svuda, suvenire vam ubacuju u šake i ne traže lovu – a izgledaju jeftinije nego svaki suvenir sa Zelenjaka, a Holivud Bulevar bi vam samo razbio snove o blještavilu istog, koji gledate na TV-u. Ako ima još onih koji veruju napravi zvanoj televizor.

 

 

Za filmofile – Django je bio popularan kao ”zvezde Granda”. Nisi mogao da pobegneš od plakata revolveraša, i te iritirajuće crvene boje. Nisam pogledao film. Inače, karta za bioskop je 13 dolara za pristojan bioskop, nisam još bio u ”adult theater”, ali planiram. Samo da ne bude kao u bioskopu Partizan, kada su ovi koji su sedeli u poslednjim redovima nosili kišobrane. Ko zna za ovu urbanu legendu, sjajno. Ko ne zna – neka se raspita ”čemu kišobrani u bioskopu Partizan tokom pornića”

 

 

Ako ste mislili da je ”ljubavni tepih” nestao, odnosno da ga fura samo Mitar Mirić, pogrešili ste. Ovde vape za takvim frajerima, jer se svi depiliraju. Izuzev mene.

 

 

Nisam ljubitelj tih turističkih stvari jer se ne ložim na to, šta ću, takav sam, ali toliko puta se nasmejah uz filmove Ričard Prajora i njegovih stand-up nastupa koje nađoh na youtube, da sam morao. Inače, Holivud Bulevarom morate da šetate pažljivo i polako, jer možete da naletite na turiste sumanuto skupih fotoaparata, a ako mu slučajno razbijete – ko će da plati ? Pa ti rođače, ti… Zato pažljivo. Možete da pozirate uz Betmena, Spajdermena i slične junake, Paju Patka na primer, ali to se plaća. Htedoh da se fotkam pored enormno prsate policajke – valjda je predstavljala onu sisatu iz serijala ”Policijska akademija”, ali tražila je lovu. Za poziranje ne dajem lovu. A i nemam. Ali kolika dojka… bruka !!!!! GMO lubenice !!!  Eto tolika !!!!

 

 

Šta reći, slika govori više od reči. Od 300 galerija i 3000 slika fotografija instalacija, moje oštro oko ugledalo je raritet…

Na žalost, ne zapisah ni ime galerije ni ime umetnika, ali ispraviću prvom prilikom… Ne očajavajte! Radovan Nastić Bensedin

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime