Posle katastrofalnog zemljotresa u Japanu sada stiže još loših vesti. Naučnici upozoravaju da postoji veoma velika opasnost da će se uskoro sa druge strane pacifičke ploče dogoditi izuzetno snažan zemljotres.

Američki ekspert Jim Berkland, koji je uspešno predvideo mnoge zemljotrese, kaže da je katastrofalan zemljotres u Severnoj Americi neizbežan. On čak navodi da je najveća verovatnoća da će se to dogoditi 19. marta, kada će se poklopiti nekoliko faktora, poput punog meseca i najveće plime. Naučnik ukazuje da već sada postoje brojni indikatori da će se zemljotres dogoditi, poput čudnog ponašanja životinja i elektromagetnih talasa.

Istovremeno britanski i ruski naučnici su poslali upozorenje američkim vlastima. Ruski premijer Vladimir Putin kaže da je Amerika u velikoj opasnosti od mega zemljotresa koji bi doneo pravu katastrofu za stanovnike u sledećih 14 dana. Ugrožene su Sjedinjene države, Meksiko, Centralna i Južna Amerika.

 

Seizmolozi upozoravaju i da novi mega zemljotres može da bude toliko snažan da će ostaviti posledice na celu planetu.

11 KOMENTARI

  1. Јах! Варкајте се, ако буде биће око 23 марта. Тад је рођендан моје бивше!

  2. Meni je rodjendan 23. 🙂 Ali mislim da nisam tvoja bivsa 🙂
    Bilo kako bilo, prvi put u zivotu sam se usrala da ce se smak sveta stvarno desiti, mada se cvrsto drzim uverenja da ce samo Srbi da prezive!

  3. zeznut je mart,ja sam rodjena u martu a sve loše u životu mi se desi baš u tom mesecu.Ma Japanci će i ovo pregurati i biti jači nego ikad a mi drugi…

  4. Moguce ovo povezujem s filmom o nostradamusu on najveci vidovnjak sveta je video potres velikih razmera po velicini i obliku zgrada sve je ukazivalo da ce to biti americko tlo gde tk o to zna valjda gde govore ovi nacunici

Comments are closed.