Pogledajte ove neverovatne video zapise iz svemira. Ako vas je nekada zanimalo, upravo ovako izgleda ono što vide astronauti kada se zezaju oko Međunarodne svemirske stanice u zemljinoj orbiti. Potpuno spektakularan prizor, uz koji ćete dobiti i objašnjenja šta gledate.

Ah da, umalo da zaboravimo da vam kažemo da naučnici kažu da ćemo kontakt sa vanzemaljcima ostvariti za najviše 20 godina. Tu ocenu je izneo vodeći ruski stručnjak za ova pitanja Andrei Finkelstein.

Doktor Frankenštajn, ups mislimo Finkelstein, kaže da život sigurno postoji na drugim planetama, kao i da vanzemaljci izgledaju slično kao i mi. "Oni imaju ruke i noge i možda su drugačije boje kože, ali toga ima i na Zemlji", kaže cenjeni naučnik.

Priče o kontaktu sa drugim civilizacijama su u poslednje vreme baš učestale, pa je tako nedavno NASA saopštila da su pronašli sasvim novi DNA koji ne odgovara principima života za koje smo znali dok neki zapadni naučnici kažu da su mikrobi već pronađeni na meteorima i drugim predmetima iz svemira.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime