Otvaranje IKEA Izloga u centru grada Beograđani mogu da očekuju početkom maja. U srcu pešačke zone u okviru Robne kuće Beograd u Knez Mihajlovoj ulici na prostoru od oko 900 m², IKEA će do kraja jula posetiocima omogućiti da se upoznaju sa njenim asortimanom, isprobaju proizvode, dobiju savete, učestvuju u interaktivnim sadržajima i, ukoliko žele, poruče proizvode online.

Osim rešenja i inspiracije za uređenje svih delova doma, u okviru IKEA Izloga, posetiocima će takođe biti dostupni saveti stručnjaka, sadržaji za decu, ali i radionice u okviru kojih će biti u prilici da dobiju savete u vezi sa različitim aspektima života kod kuće.

„Dom je najvažniji prostor za svakog od nas. Kao stručnjaci za opremanje životnog prostora znamo da je za uređenje doma po svojoj meri potrebno vreme i dosta ličnog angažmana. Zato ovim naprednim konceptom IKEA izložbenog prostora želimo da posetioci imaju mesto gde bi se inspirisali, isprobali rešenja koja nudimo, dobili savete, zabavili se i pronašli najbolji način kako da svoj dom urede baš onako kako žele“, izjavila je Ana Krnetić, menadžerka za komunikacije i dizajn enterijera robne kuće IKEA Beograd Istok.

Uz sve to, IKEA Izlog biće mesto zanimljivih događanja čiji će detaljan program biti dostupan na web stranici na kojoj će se zainteresovani, kao i članovi IKEA FAMILY programa, prijavljivati zbog ograničenog broja mesta na radionicama i predstavama.