Usled nimalo prijatnih dešavanja koja su aktuelna od marta ove godine, želimo da zaštitimo druge i sebe od velikog broja kontakta sa ljudima. Tu su online prodavnice, restorani, a kako bi bili u koraku sa najmodernijim načinom poslovanja, sada postoji i online cvećara. Ovakav metod rada se pokazao kao najpouzdaniji u ovom beskontaktnom periodu. Zahvaljujući dostavi cveća možemo da iznenadimo voljenu osobu bilo kad u bilo koje doba dana. Sitnice su tu da u ovo vreme neizvesnoti pokažemo voljenim osoba da nisu same i da neko misli na njih!

Kako funkcioniše online cvećara?

Odogovor je jednostavan – kao i sve online prodavnice! Naime, u širokom asortimanu raznih aranžmana i buketa cveća možete da izaberete najpogodniji poklon za vašu dragu osobu. Posle odabira željene vrste i boje cveća, u zavisnosti šta želite da poručite voljenoj osobi, vaša porudžbina odlazi u online korpu, a iz online korpe pravo na adresu vaše drage! Ovakva iznenađenja se dugo pamte, a proces prodžbine je brz i jednostavan.

Da li je dostava cveća moguća svakog dana?

Dostavu cveća 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda je omogućila Cvećara Provansa Dekor. Cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku i u vreme koje vi poželite. Na vama je samo da odaberete željeni aranžman i vreme isporuke, a oni su tu da vaše iznenađenje sprovedu u delo!

Koje je očekivano vreme dostave?

Očekivano vreme je ono za koje se zajedno dogovorimo! Dostavljači su tačni i snalažljivi tako da se vreme isporukue uvek poštuje. Ono što je najbolji dostave je da radi 24h, pa tako možete iznenaditi dragu osobu za rođendan tačno u ponoć.

Šta se može poručiti iz online cvećare?

Aranžmani u online cvećari su raznovrsni, krativni i jedinstveni, namenjeni za razne bitne datume kao što su rođendani i godišnjice, ali tu su i buketi ruža koji su savršeni za iznenađenja. Mali znak pažnje nikad nije kliše i pokloni će uvek biti u trendu!

101 ruža je uvek in!

Simbolika ovog buketa je jasna – VOLIM TE. Najsvežije crvene ruže, dolaze direktno iz bašte i mogu biti zapakovane u raznim ukrasnim papirima, korpicama ili lepo dizajnirami kutijama. Za pravljenje ovakve 101 ruže potrebne su nove, modernije tehnike aranžiranja. Ovo je savršen poklon i za osobe koje se ne oduševljavaju tako lako iznenađenjima i koje je genralno teško iznenaditi jer se 101 ruži svi vidno obraduju.

Za buket je uvek pravo vreme!

Buketi su tu kao mali znak pažnje voljenim osobama. Kroz boju cveća iskazujemo naša osećanja prema dragoj osobi. Tako je u narodu opšte poznato da različite vrste i boje cveća nose neku drugačiju simboliku, na primer crveno cvećeje simbol ljubavi i lepote života; belo simbol nevinosti i čestitosti dok je ljubičasto simbol nežnosti, a plavo vernosti. Naravno, među ovim bojama cveća se može izdvojiti kraljica, to je crvena boja, a možemo se složiti da je buket crvenih ruža klasika.

Poklon za njega – aranžmani koje muškarci obožavaju!

Postavlja se pitanje da li postoji aranžman za muškarce koji se može poručiti iz online cvećare. Poklon za njega je kreativno rešenje koje će muškarci obožavati. Kao što se devojkama poklanjaju buketi za proslave i specijalne prilike tako se muškarcima poklanja piće kao mali znak pažnja. Takav je red, je l? Kada se krene na proslavu uvek se postavlja pitanje „Šta da ponesem od pića?ˮ Jedini tačan i prihvatljiv odgovor na ovo pitanje je flaša viskija. Činjenica je da muškarci više vole viski i da ga konzumiraju češće nego žene, a dobro je poznato da uz dobar viski ide i tompus cigara. Online cvećara nudi razne aranžmane za njega, koji se satoje iz viskija i cigara, a u zavisnosti od prilike i od osobe za koju je namenje aranžman mogu se i dodati sitnice koje će ga oduševiti. To su kreativni i jedinstveni aranžmani koji se mogu pokloniti za godišnjicu, rođendan ili neku proslavu.

Svi volimo poklone, zar ne?

Zato mali znak pažnje nikad nije kliše. Devojke, kao što svi znamo, vole ćveće, a muškarci viski i tompuse. Sjajna rešenje za poklone Cvećare Provansa Dekor, koja ima online cvećaru i koja vrši dostavu, izmamiće osmeh vašim voljenim osobama uz divne aranžmane koji mogu da iznenade nju ili njega.

Ljubav se pokazuje delima, a ne rečima. Iznenađenja i sitnice osvežuju vezu, a zahvaljujući malim gestovima pažnje osećaj zaljubljenosti traje. Ona je kao ruža. Mora se negovati, čuvati i paziti svakodnevno. Kada preskočite jedan dan negovanja ruže, njene latice polako kreću da žute i da venu. Tako je i sa ljubavlju. Što se redovnije neguje i čuva duže će biti crvena.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime