Piloti su ozbiljni ljudi. A piloti američkog predsetnika su vrlo ozbiljni ljudi. I uz to se očekuje da budu poprilično normalni i da imaju dobar vid. E pa zato je vrlo zanimljivo da je upravo Endru Dazinger, koji je 2008. bio privremeni pilot Baraka Obame video NLO.

“Bilo je neverovatno. Poleteli smo iz Kanzas Sitija, bila je prelepa bistra noć. Kada sam uzleteo na željenu visinu bili smo okruženi manjim oblacima, a mesec je bio savršeno vidljiv. Sve u svemu, jako lepa noć. A onda sam s desne strane primetio nešto neobično iza oblaka. Bio je to beli, okrugli disk. Nakon toga stvari su postale uzbudljive“, započeo je bivši pilot svoj opis susreta s neidentifikovanim letećim objektom.

“Pokušali smo utvrditi što je to, ali bezuspešno. Punih 40 minuta taj je objekt leteo uz nas, ali ne mogu proceniti na kojoj udaljenosti. Kada smo se približili Vaterluu gde je trebalo da sletimo, počeli smo da se pripremamo, pa objekt više nismo imali na oku. No, kada sam digao pogled, pomislio sam: ‘O, moj Bože!’. Do tada se beli disk pretvorio se u veliku crvenu kuglu. Ne postoje reči kojima bih to mogao opisati. Plutala je iznad oblaka. Kada smo počeli da se spuštamo, kugla se lagano spuštala za nama. Kada je prolazila kroz oblake, kroz njih je probijala svetlost različitih boja. Neki su počeli da se razdvajaju i onda je u tren oka sve nestalo“, objasnio je u jednom dahu penzionisani pilot voditeljki za "Foks njuz” a prenosi B92.

On je siguran da je u pitanju bio NLO vanzemaljskog porekla.

“Toliko bih želeo da tako nešto doživim opet. Bilo je predivno. Bila je to najverovatnija stvar koju sam doživeo u svom životu“, zaključio je Endru Danziger.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime